Eilen vierähti hakutreeneissä tunti poikinensa, joten oltiin vasta pimeän aikaan Milon kanssa kotona. On se taas totuttava siihen, että illat pimenee pimenemistään..

Koirakoita oli siis kahdeksan ja Milo-otus radalle viimeisenä. Hyvä vastatuuli radan vasemmalta puolelta, mutta oikealla sitten myötätuuli. Milolla oli treenaamisen kohteena ne suorat pistot. Milolle siis viisi ukkoa, joista 4 irtorullilla ja viimeinen oli suorapalkkaukko. Kiintorullaa ei ollut kaulassa.  Niin ja häiriöksi oli radalle laitettu pressulla peitetty kataja  ja  maastoverkko puun alaoksilla. Ukot olivat siirtyviä.

Milon lähetys ensin oikealle, lähti hyvin suoraan etulinjaa pitkin. Sitten tuli vastaan "hämyukko" eli pressulla peitetty kataja. Sen Milo tutki tarkkaan ja tökki nenällä ja jatkoi sitten matkaa. Ajautui kuitenkin niin kieroon oikealle pois radalta, että kutsuin takaisin keskilinjalle. Nyt lähti hienosti ja upposikin lähes takalinjalle (meillä oli todella syvä rata, molemmat puolet yli 50 metriä). Koska tuuli tuli ihan väärästä suunnasta ei saanut hajua ja juoksi puolen radan pituisen laatikon ja palasi sitten keskilinjalle. Jälleen uusi lähetys ja nyt teki pienen kiemuran, mutta sitten meni todella upeasti takakulmaan ja sieltä suopursujen seasta löytyi ukko ja rulla. Rulla tuli minulle hienosti ja näytölle päästin juoksemaan liinan kanssa. Ukolla namit.

Sitten lähetys vasempaan. Tämä olikin upea pisto (hyvä tuuli) ja ukko löytyi alarinteestä etukulmasta (juuri ennen lampea). Onneksi Milo ei pulahtanut uimaan :) Rulla tuli tosi hienosti ja näytöllekin riitti jälleen vauhtia. Namppaa palkkana.

Sitten lähetys oikealle ja se olikin ihan hyvä ja suhteellisen suora pisto. Rulla hienosti minulle ja Milo narun kanssa näytölle. Namia taas.

Vasemmalle taas loistava suora pisto (tämä puoli oli varmaan lähes 100 m syvä :) Hienosti rulla mulle ja Milo näytölle ja nameja palkaksi.

Sitten lähetys oikealle, mutta Milo kääntyi juuri ukon vasemmalta puolelta rataa eteenpäin. Kun ei tuullut yhtään ei saanut hajua. Sitten uusi lähetys (sainkin ohjeita kouluttajalta, että myötätuulella on todella tarkkaa se lähetyskohta, eli tuuliolosuhteet täytyy ottaa huomioon). Oikeasta kohdasta kun lähetin, niin Milo painelikin upeesti ukolle, missä lelu suorapalkkana.

Olipa todella kiva treeni. Raskas maasto ja pitkät pistot. Milo tykkäsi kyllä kovasti. Käytin Milon uimassa ennen treenejä, joten se oli selvästi virkeämpi eikä tullut liian kuuma. Samanlaista treeniä jatketaan ensi viikolla.