Eilen oltiin Milon kanssa Larun ohjatussa tokoryhmässä. Oli kylläkin pienoinen osanottajakato, meitä oli vain kolme koirakkoa paikalla.

Aloitettiin luoksepäästävyydella ja me oltiin Milon kanssa keskellä. Milo on selvästi rauhoittunut ja jaksaa jo odotella siinä mun sivulla ihan rauhassa omaa vuoroaan. Ensin "tuomari" kopeloi koiraa seisten (tosi hyvä ja palkaksi Milolle nami), sitten pyysin vielä uuden kierroksen, missä tuomari meni kyykkyyn. Suhteellisen hyvä tämäkin, vaikka taisi se Milo yrittää lipaista, mutta ei noussut. Palkaksi jälleen namia.

Tehtiin sitten Milon kanssa hiukan seuraamista ennen omaa luoksetulovuoroa. Seuraaminen oli oikein hyvää.

Luoksetulossa Milo ensin oli lähdössä mun mukaan seuraten, mutta toisella kerralla ok ja palkkasin Milon mun eteen. Toisella kerralla varasti :( Sitten tehtiin alusta aivan kisamainen luoksetulo, joka oikein lositava :) Vielä kertaalleen sellainen että palkkasin eteen ja lopuksi vielä niin, että palasinkin Milon sivulle palkkaamaan, eikä otettu luoksetuloa lainkaan. Hyvää treeniä...

Liikkeestä seisominen meni ihan makaamiseksi, mutta takapalkalla saatiin ryhtiä ja rupesi seisominen onnistumaan myös ilman takapalkkaa. Tehtiin kertaalleen ihan kisamisesti ok, sitten niin että vapautin kun Milo vielä seisoi mun vierellä ja lopuksi oikein yllätys Milolle. Laru olikin vienyt takapalkan Milon huomaamatta ja heti kun Milo pysähtyi seisomaan vaputin takapalkalle. Voi että Milolla olikin yllättynyt ja onnelinen ilme, kun huomasi palkan :)) Näitä pitää tehdä myös lisää, jolloin Milo ei koskaan voi tietää onko sitä takapalkkaa vai eikö...

Paikallamakuussa Milon toisella puolella oli villakoirapoika. Milo pysyi aivan loistavasti eikä mitään ongelmaa, vaikka villakoira välillä nousi istumaan ja se käytiin käskemässä uudelleen mahhan.

Sitten tehtiin toistemme ympäri seuraamisia ja pysähtynmisiä ym. Ihan ok. Lopuksi heittelin Milolle lelua koko kentän pituudella.

Ai niin ennen treenejä tehtiin Milon kanssa kahdestaan liikkeestä seisomaan, maahan, luoksetulon ja seuraamisia ja hyvin meni. Kyllä se aina sitten häiriössä on haastavampaa. Onneksi päästiin ryhmään mukaan, jossa ihan vieraita koirakoita ja häiriötä!!

Eipäs sitten muuta kuin erittäin ILOISTA WAPPUA!!