No niin sain vihdoin laitettua kissoille madotus -litkut niskaan. Kissojen madotus on aina ollut meillä kovin haasteellista, joten viime rokotuskäynnillä eläinlääkäri antoi reseptin liuoksiin. Timbe oli helppo, se nukkui kerällä ja sain laitettua aineen sen niskaan, joskin osa taisi mennä turkkiin. Rokkikin oli siihen asti helppo, kunnes tunsi märän nesteen niskassaan ja loikkasi ylös, sain onneksi kiinni ja puserrettua loputkin sen niskaan. Nyt kuuluu mau-untaa, kun joutuvat olemaan jonkin aikaa erillään, etteivät vaan nuole toisiaan. Helpompi tapa kuitenkin, mitä pillerit ja tahnat (eivät syö ruokaa, mihin on sekoitettu veteen liuotetut tai murskatut lääkkeet  ja tahnat on olleet ympäri seiniä..). 

Hessu sai samalla kesän toisen punkkiesto -liuoksen niskaan. Vanhuskoirissa ei ole vielä näkynyt yhtäkään punkkia, joten ovat saaneet vielä oll ilman myrkkyjä. 

Käytiin Hessun kanssa omalla pihalla treenaamassa luoksetuloa takapalkalla ja mun kierron kautta. Välillä kierrosta suoraan lelulle ja välillä "vapaa", jolloin pysähtyi suoraan laukasta ja sai juosta lelulle. Tää voisikin olla meille aika toimiva juttu, kunhan saadaan vielä vähän varmemmaksi ja vauhdikkaammaksi tuo minun kiertäminen. Tehtiin myös pari ylipitkältä matkalta ruutuun juoksua (lelu oli etukäteen pilotettuna ruutuun). Juoksin leikkimään Hessun kanssa ruutuun.