Kotipihalla taas treenailtiin Milon kanssa (Frodo köllötteli sisällä takan lämmössä :).

Aloitettiin seuraamisella täyskäännöksillä ja muilla käännöksillä. Milon seuraaminen oli ok. Liikkeestä seisominen meni nyt hyvin ja kahdella ekalla kerralla palkkasin heti kun pysähtyi seisomaan ja lopuksi otin koko liikkeen, palasin koiran taakse, sivulle ja palkkasin seisomaan. Sitten jätin Milon istumaan, etenin 30 metriä, seisoin hetken Miloon päin ja palasin Milon eteen ja palkkasin nameilla. Sitten otettiin pari suoraa sivulle tuloa, ihan ok. Liikkeestä maahan ja luoksetulo oli loistava. Taas lopuksi suoraan sivulle tuloja jotka ok. Liikkeestä istumisessa palkkasin ensin heti kun istui ja sitten tein koko liikkeen ja se ok. Otin myös liikkeestä maahan menonon etenin sen 30 askelta ja palasin koiran taakse ja palkkasin maahan, tämäkin hyvä. Ihan lopuksi loistava eteenmeno, jonne olin vienyt palkaksi pallon. Sitten pelailtiinkin Milon kanssa pallolla.

Ihan lopuksi lähettiin metsälenkille ja nyt kun kerrankin Milo yksin lenkillä mukana kutsuin Miloa usein luokse ja palkaksi nami ja vapautus. Oikein hienosti meni.

Kun tultiin kotiin Frodo tuijotti sen näköisenä että oli pakko antaa sen lääkkeet (nakinpalan sisässä) niin että ensin seuraamista kaksi askelta taaksepäin ja palkka ja sitten kaksi askelta vasemmalle sivusuuntaan ja palkka. Olihan se heti tyytyväisemmän oloinen, kun tietysti kehuin myös kovasti :)