Ollaan treenattu suht. ahkerasti ja oltiin Pääsiäisenä Sirke Viitasen tokopäivälläkin yhtenä esimerkkikoirakkona. Hessu oli kyllä kovasti kiinnostunut kaikesta muusta, kuin treenaamisesta (onneksi sentään välillä malttoi keskittyä myös minuun). Saatiin hyviä vinkkejä nimenomaan maahan menemiseen (ollaan nyt edettykin hyvin), seisomiseen (myös jo aika hieno), sivulle tuloon (tämä rakennettiin ihan uusiksi ja nyt Hessu vähitellen osaa todella kääntää sen takaosan) ja luoksepäästävyyteen. Kuviakin on tuolta tokopäivästä ja lisäilen, kunhan kerkiän. Sain myös ko. päivästä tosi hyvän uuden treenaamisidean Milon ruututreeneihin. Viime pe hallitokossa tehtiinkin  Milon kanssa ruutu kahteen kertaan ihan kisamaisesti ""liikkeenohjaajan" avustuksella ja hienosti meni :) eli tuo tapa tuotti aika pikaisesti tulosta

Hessu oli eilen polvitutkimuksissa, lonkka,- kyynär- ja selkärankakuvissa. Polvet olivat 0+0 ja koko selkäranka terve (eläinlääkäri kuvasi sitä sanalla "kaunis"). Lonkat ja kyynärpäätkin lähtivät kennelliittoon terveinä ja nyt sitten jännitetään millaisina ne tulevat sieltä takaisin.  Kynnetkin leikattiin samassa yhteydessä (takatassuja ei kyllä juuri tarviinut leikata, vain pari kynttä etukäpälistä). Hessu oli myös hiukan laihtunut, painoi nyt 22,5 kiloa. Nyt pitäisi vielä Hessulle varata silmätutkimusaika.

Hessun näyttelylaputkin tulivat (iiks). Bortsuja oli muistaakseni reilu kymmenen. Hessu on ensimmäistä kertaa nuorten luokassa, vaikka olisi kyllä voinut olla vielä junnuluokassakin.