Eilen jälleen Milon kanssa Omnian parkkiksella treenaamassa. Alkuun tein yksikseni seuraamista ja liikkeestä seisomista sekä luoksetulon (tosi hyvin). Sitten parkkikselle pamahtikin 6 - 7 koirakkoa Lauran & Mikin lisäksi (heillä oli oman koirakerhon treenit). Me tietysti Lauran kanssa käytettiin häiriötä hyväksi. Ensin käveltiin Milon kanssa hiukan muiden seassa ja Milo malttoi hyvin. Kun toinen ryhmä oli rivissä ja heille tehtiin luoksepäästävyyttä jätettiin me Lauran kanssa koirat paikallamakuuseen. Jätin Milolle takapalkan. Hienosti pysyivät vaikka lähellä yksi koira möykkäsi paljonkin vapautin Milon perusasennosta takapalkalle.

Noutamisessa Milo palautti ravissa, sen verran se häiriintyi isosta määrästä vieraita koiria. Oli myös jotenkin "tahmeampi" vaikka teki kuitenkin. Liikkeestä maahanmeno oli ihan "hukassa". Sitä tehtiin ja tehtiin ja lopulta sain onnistumaan pariin kertaan ja heitin pallon palkaksi Milon pään yli välittömästi kun pysähtyi.

Edelleen se tuntuu upealta, kun Milo ei räyhää eikä hauku ja sen kanssa voi tuollaisessakin tilanteessa treenata irti. Selvästi Milo kuitenkin reagoi näihin vieraisiin koirakoihin olemalla jotenkin "tahmea" ja vähän muissa maailmoissa. Elikä lisää häiriötreeniä, sillä kisassa sitten käy aikamoinen trafiikki ainakin siinä kehän ulkopuolella.

Luksepäästävyyskin meni hienosti :)

Tänään täytyy ottaa kotipihan rauhassa pari liikkeestä maahan menoa...