Frodolle tehtiin eilen sellainen treeni, kun jo aikaisemmin selvitin. Avoluokan rata, Frodolla kiintorulla, neljä ukkoa ja minä en tiennyt missä ukot ovat.

Lähetin ensin vasemalle ja Frodo paineli täysiä suoraan ukolle, siellä suorapalkka nameilla ja takaisin keskilinjalle. Sitten lähetin oikealle. Teki aivan mahtavan kokoisen  hienon tyhjän (näin Frodolla metsässä rullan suussa), mutta kun tuli keskilinjalle ei rullaa (Frodo kävi suht. lähellä ukkoa tällä pistolla, joten liekö jo saanut jotain hajua ja siksi rulla oli siellä metsässä suussa, mutta kun ei ollut ukkoa paikallistanut ONNEKSI pudotti metsässä itse rullan pois). Seuraavaksi lähetin taas vasemmalle ja teki kauniin tyhjän ja tuli vauhdilla (ilman rullaa) tyhjältä, lähetin ylilähetyksenä oikealle (onnistui hyvin) ja tällä pistolla löysi sen oikealla puolella olleen ukon. Sitten hyvä tyhjä vasemmalle (mistä multa makkara palkaksi). Lähetys oikealle ja löysi ukon. Sieltä reipas suoralähetys vasemmalle (tyhjä jäi vähän tyngäksi). Lähetys uudelleen vasemmalle ja takakulmasta ukko ja palkaksi Frodon rakastamat taistelut :)

Meille oli tehty erittäin hyvä rata, ukot tasaisesti, mutta kuitenkin tyhjiäkin. Frodo oli innoissaan, eikä tullut yhtään sellaista kohtaa, että ei olisi lähtenyt ekalla lähetyksellä (oli kerrankin innoissaan koko treenin). Minä laskin askelia ja meidän vetäjän mukaan osasin nyt edetäkin radalla. Frodo oli puhki, mutta  innoissaan treenin jälkeen. Rata meni sujuvasti ja nopeasti. En laske edes sitä rullan metsässä pitoa valeeksi, kun sitä ei ollut enään Frodon tullessa keskilinjalle. Eli erittäin hyvä ja kiva treeni. Jäi hyvä mieli.

Kaikkien koirien jälkeen otettiin Frodolle vielä ilmasutreeni irtorullilla. Frodo toi ensimmäisen rulla todella kauniisti minulle käteen asti ja näyttö hyvä, palkaksi taistelut (jee). Tämä oli niin hyvä, että ei otettu enempää. Hyvä juttu, malttoi tuoda rullan hyvin, vaikka oli juuri ollut radalla ja varmasti puhki.