Eilen kävi taas Mari käsittelemässä koko koiralauman :) Ensimmäisenä Frodo. Hiukan oli jumitusta siellä täällä ja sai myös laseria jalkoihin ja häntään. Jumit aukesivat kyllä hyvin ja lopussa Frodo oli taas lähellä nukahtamista. Frodo kun rentoutuu, se retkottaa kyljellään suu puoliksi auki, kuola lähes valuen ja silmät kiinni :)

Milo oli seuraavana ja eniten taas jumissa. Leikatut polvet aiheuttanevat näitä jumituksia normaalia enemmän. Alkuun oli vaikeeaa saada Milo pysymään edes hetken paikallaan, mutta kun jumeja saatiin laukeamaan ja olo helpotti, niin Milokin rauhoittui. Milo sai myös laseria jalkoihin, häntään ja alaselkään. Milo oli selvästi käyttänyt ensimmäisenä leikattua takajalkaa enemmän kuin jälkimmäistä ja selkä oli asettunut siitä syystä hiukan vinoon. Selkää suoristettiin ja Milon oloa helpotettiin. Parin viikon jälkeen olisi varmasti hyvä saada Milolle taas käsittely. Nyt yritetään pitää Milo rauhallisemmassa liikkeessä ainakin hetken aikaa.

Hessunkin Mari tunnusteli äpi, kun ajattelin että sillä jumittaa takaosassa jotain. Vasemmassa nilkassa olikin jumi, mihin saatiin apua. Mutta se eniten jumissa ollut kohta olikin Hessun alaleuka. Onneksi Mari sai sen kuntoon, sillä se olisi pian heijastanut pahan "lukon" aina takapäähän asti. Hessu juoksi toissapäivänä valtavan kepin (lähes siis puun) kanssa kantoa päin ja epäilimme jumin tulleen tästä tällistä. Hessukin on oppinut jo nauttimaan Marin käsittelyistä :)

Kaikki koirat saivat myös eilen madotuksen sekä punkkiaineet niskaan (paitsi Hessu joka sai jo reilu viikko sitten punkkilitkut). Tänään yritetään pitää hiukan lepopäivää, mikä voi olla vaikeaa. Frodo oli aamulla niin hyvässä kunnossa, että ampaisi ulos kuin nuori koira ja hepuloi pitkin pihakalliota. Milon menoon oltiin kuitenkin varauduttu ja se vietiin nyt ekalle aamulenkille hihnassa, jotta käsittelyn vaikutus kestäisi mahdollisimman pitkään.