Eilen otin ihan pientä treeniä molemmille. Mun jalka edelleen siinä kunnossa, että vaikea kävellä, joten otin sellaisia liikkeitä missä itse pääsin helpolla.

Frodolle otin kuitenkin alkuun ruutuun juoksuja (kun ei olla pitkään aikaan tehty). Tein tarkoituksella lähetykset todella pitkältä  (yli 30 metriä). Pari ekaa kertaa Frodo lähtikin pyörimään sinne ruudun taakse, mutta lopulta sekin muisti mikä ruutu on. Sitten tehtiin sitten kolme loistavaa  juoksua ja minä nilkutin palkkaamaan ruutuun nameilla ja kehuilla. Pakko se on tätä ruutuakin taas reenailla, kun kisat lähenee.

Sitten otettiinkin erilaisia noutoja. Ensin pari metallinoutoa ja Frodo oli oikein reipas. Huomasin myös, että kaikissa noudoissa toi aikaisempaa tiiviimmin ja ote oli parempi :) Seuraavaksi otettiin pari noutoa kilon kapulalla ja myös ne hyvin. Lopuksi vielä pari tokon hyppynoutoa, jotka molemmat myös hyvin. Eipä sitten muuta.

Milon kanssa myös noutoja ja paikallamakuu. Tasamaanoudot ok, joskin se piti kapulaa suu auki mun edessä, kun sillä oli niin kuuma ja halusi läähättää samalla. Ei kyllä pureskellut, mutta oli aika huvittavan näköinen. Hyppynoutoja piti muistuttaa mieleen, kun ei millään muistanut, että takaisinkin pitää hypätä. Lopulta ihan ok.

Paikallamakuuseen jätin yli 30 metrin päähän ja pitkä aika. Olin välillä selkä koiraan päin, välillä kylki ja välillä naama. Todella hyvin Milo jaksoi olla. Lopulta palasin koiran ohi, sivulle ja hetken seisoin vieressä ja sitten palkkasin maahan nameilla. Eipä muuta Milolle.

Sitten lähdettiin metsään riekkumaan ja pyörimään vielä jäljellä olleissa lumikasoissa.