Otin tänään molemmille vähän aamutottista kotipihalla (loman alkamisen kunniaksi :). Ilmakin oli vielä suhteellisen viileä.

Milo

Milolle ensin paikallamakuu. Käskin perusasennosta maahan etenin 30 askeleen päähän ja jäin seisomaan selkä Miloon päin. Laskin hitaasti kolmeenkymmeneen ja käännyin koiraan päin. Olin paikalla hetken ja palasin sitten rauhassa koiran sivulle. Seisoin Milon sivulla hetken ja palkkasin lihapullilla maahan. Liike meni erinomaisesti!

Seuraavaksi otin seuraamista. Milo pitää kontaktin hyvin, mutta hiukan "vaeltaa" siinä sivulla  (ihan kiinni mun jalkaan ja vähän väljemmälle) ja siksi tallasin vahingossa sen varpaillekin :( Onneksi Milo ei ole mikään herkkis, joten jatkettiin seuraamista samantien. Palkkasin pallolla taaksepäin. Otettiin pari pätkää ja meni hyvin. Seuraa ilman remmiä paremmin, kun on remmissä niin pyrkii edistämään kovasti (vaikka yritän pitää tosi kevyesti remmistä kiinni ja remmikin on vaan ihan pieni pätkä).

Sitten otin seuraamista viisitoista askelta käsky istu ja samantien kun istui niin palkka. Tämä meni suhteellisen hyvin, hiukan istui vinoon.

Sitten seuraamista viisitoista askelta ja maahan ja samantien palkka kun meni maahan. Meni jotenkin hidastetusti maahan, muuten hyvin.

Lopuksi jätin Milon maahan (meni makaamaan vasta kolmannella tiukalla käskyllä) sitten etenin 40 askeleen päähän ja kutsuin luokse. Kun oli lähellä heitin pallon ja Milo sai jatkaa suoraan minun ohi pallon perään. Tuli tosi reippaasti, ehkä hiukan ennakoi, mutta en uusinut liikettä.

Frodo

Frodolle otin seuraamispätkän. Eensin 30 askelta normaalia seuraamista, sitten 12 askelta juoksua, 12 askelta hidasta, 20 askelta normaalia, täyskäännös, 10 askelta normaalia ja pallolla palkka taakse. Meni tosi hyvin ja Frodo piti kontaktinkin hienosti. Hiukan edisti aluksi, mutta ei pahasti. Ei sitten muuta Frodolle.

Molemmat saivat sitten aamuruokansa treenien päätteeksi :)