Syksy se vaan on mun lempi vuodenaika, kunhan ei ole liian sateinen ja kurainen. Nythän on ollutkin oikein unelmasäät pari päivää. Perjantai tosin tuntui aivan kesäpäivältä, kun oli  niin ihanan lämmin aurinko ja tuuli ja eilen oli sitten upeaakin upeampi  syksyinen päivä. Eipä tuo sää näytä huonolta tänäänkään.

Tässä kuvassa Milo ja Hessu painaltaa eilen aamulla kalliolla. Ovat innostuneet taas juoksemaan ja leikkimään oikein urakalla (hyvä). Hessu juoksuttaa Miloa kyllä ihan kiitettävästi.

Tässä myös Frodo, joka on myös piristynyt hurjasti. Frodo ei kyllä jaksa useinkaan "nuorison" kanssa riekkua vaan riehuu oman kongonsa kanssa.

Milon VOI -kaukot onnistuva jo suhteellisen hyvin 4 metrin päästä. Treenataan kyllä edelleen myös ihan  läheltä ettei vaan rupea etenemään. Tänään aamuruualla upeasti maasta - istu - maahan - seiso ja vapautus ruokakupille.

Hessu on nyt urakalla treenannut ruokakupin takana paikkamakuuta. Laitan aina ensin ruokakupin maahan ja sitten pyydän Hessun "sivu" käskyllä sivulle (tämän se onneksi osaa jo vaikka unissaan). Tämän jälkeen laitan Hessun maahan (tarvitsee vielä pienen käsiavun, mutta menee kyllä sitten reippaasti, eikä jää se takapuoli ylös...). Etenen jo noin 10 metrin päähän, missä seison hetken (tänään laskin mielessäni hitaasti kymmeneen). Sitten palaan Hessun vierellä ja vapautus suoraan maasta ruokakupille. Josko tällä tehokuurilla saataisi sekä maahanmeno, että paikkamakuu paremmaksi!

Tänään olisi vuorossa koirien ulkoaitauksien siivoominen (kesän aikana syödyt kalutut luut pois) ja sitten vaihdetaan puhtaat Ruti-Rexit talveksi koppeihin: www.epira.fi/rutirex.htm

Vielä jos saisi kesäkukat siirrettyä alakertaan ja autotalliin talvehtimaan, niin hyvä. Viime yönä taisi olla jo pakkasen puolella, onneksi Jukkapalmut eivät siitä hätkähdä ;)

Tänään ja huomenna olisi sitten myös ratsastusta vuorossa. Viime viikolla en päässytkään, kun olin sairaana.