Päätin kokeilla, millainen kuva tulee, kun parkkipaikalle ajaessa otan taaksepäin kuvan kääntämättä itse päätä taaksepäin. Tarkkana se Hebe näyttää olevan ;)

autossa-normal.jpg

Tiistaina käytiin Hessun kanssa kontrollikäynnillä lääkärissä. Paino oli jälleen tullut alas ja nyt Hessu painaa 23,8 eli rupeaa olemaan tavoitepainossa. Iloisia uutisia muutenkin korvista ja tassuista ei löytynyt enää laisinkaa bakteereja tai hiivaa. Myös ihossa ollut hilse on hävinnyt. Eli ei tarvita lisälääkitystä ja päästäänkin siis osllistumaan suunniteltuihin tokokokeisiin :) Ruokavaliota jatketaan se ehdotettu 2 kk ja sen jälkeen voin itsenäisesti aina 2 vkon ajalla kokeilla lisätä eri tuotteita mukaan.

Lapsosen parturikäynnin aikana ehdittiin Hessun kanssa tekemään pieni lenkki ja nähtiin ensimmäinen leskenlehtikin :) Lenkkiä hyödynnettiin myös pienimuotoiseen treenaamiseen eli tehtiin pitkältä matkalta kaukoja (nyt olin tarkkana, että ei liikkunut mihinkään suuntaan maahan mennessä). Vaihdot menivätkin tosi hienosti :) Tehtiin myös lumipallopalkalla stoppeja, hyvät olivat nekin.

Eilen oli vuorossa hallitokoilut. Alkuun olin puolisen tuntia yksin ja tein Hessun kanssa luoksetuloa ja sitä stoppia. Kokeilin pitkällä matkalla myös käsimerkkiä ja pysähtyi kuin seinään...höh, pitääkö mun nyt vaithaa se käsimerkiksi? Tätä täytyy vielä miettiä ja testata. Takapalkalla tietty pysähtyi käskylläkin upeasti.

Saatiin myös oikea tokoeste paikalle, eikä sen kanssa sitten ollutkaan mitään ongelmaa. Olin ihan varma että Hessu ajautuu sinne esteen ohi oikealle, mutta sehän jäikin ihan keskelle ja avo-hypyt menivät loistavasti :)

Kaukot onnistuivat myös hyvin, jopa 8-10 metrin päästä, YES! Liikkeestä seisomista ja maahan menoa tehtiin myös. Keskityin siihen, että sain Hessun jäämään suoraan kummassakin liikkeessä, jää nimittäin helposti vinoon. Erikseen vielä maahanmenotreeniä vasen - oikea ja seisomaan jäämistä sekä pysymistä, kun minä loikin ympärillä.

Paikkamakuu 3 min toisen koiran kanssa, olin hallista ulkona kokoajan, ei ongelmaa. Noudoissa oli alkuun ongelmaa kapualle karkaamisen kanssa, heitin tahallani toooooosi pitkälle ja odotin pitkään ennenkuin annoin luvan noutaa. Asettui se Hessu lopulta ja malttoi odottaa lupaa. Metallinoutoa myös pari kertaa ja metallinouto hypyllä oli hyvä.

Sitten Hebe sai juosta lelun kanssa ja vähän tehtiin myös "kylki" -rentoutusta. Ai niin seuraamistakin tehtiin aina välillä ;) Tänään olisi ulkotreenien vuoro, toivottavasti tulee taas paljon porukkaa paikalle.