Aamutuimaan ratsastamassa. Tehtiin tunnin ja 40 minuutin maasto ja sitten vielä ravattiin ja laukattiin kentällä. Menin jälleen Sonjalla. Aamu on kyllä paras aika ratsastaa, kun ei ole liian kuuma eikä vielä hirveesti ötököitäkään.

Päivällä Milon kanssa kotitokoa ja tänään vaihteeksi yläpihan parkkiksella, kun eilen tehtiin alatallilla. Aloitettiin hypyllä (laitoin hyppyesteen tällä kertaa nurmikolle). Käsky "hyppy" ja kun Milo oli kääntynyt, käsky "istu" (hiukan nopeampi saisi olla tuo istuminen). Sitten käsky "tänne" ja namilihapalkka, kun istui tiiviisti mun edessä. Oikein hyvä, ei otettu hyppyä enempää.

Tähän väliin hinkattiin oikein kunnolla edestä sivulle siirtymisiä ihan namin avulla. Ylimääräinen loikka on tullut jälleen voimakkaasti Milon sivulle siirtymisiin mukaan, joten koitettiin vähän sitä hillitä. Lopuksi vasta malttoi tehdä ilman loikkaa. Tein vielä ihan lopuksi niin, että kutsuin parin metrin päästä "tänne" käskyllä ja yksi nami, kun istui tiiviisti mun edessä ja sitten siitä nami avuksi sivulle siirtymiseen. Täytyy taas muistaa näitä tehdä, jotta pysyy edes jotenkin kuosissa tuo siirtyminen.

Sitten tehtiin yksi tasamaanouto (heitin tooosi pitkälle). Hienosti meni purematta ja jälleen palkka irrotuksen jälkeen, kun istui suorassa mun edessä. Jälleen namilihaa. Oikein hyvä tämäkin, joten ei enempää.

Sitten luoksetulon pysähdyksi kaksi kertaa, toinen pysähdys oli tosi hieno :) Palkka lensi aina koiran taakse. Ei enempää tätäkään.

Sitten tehtiin kaukot, edelleen väliä noin kaksi - kolme metriä. Erittäin pienillä, nopeilla ja yhden käden käsimerkeillä. Ensin maasta istumaan (laskin mielessäni kuuteen) sitten istumasta maahan (jälleen laskin mielessäni kuuteen) sitten maasta istumaan (laskin mielessäni kuuteen) ja jälleen istumasta maahan. Palasin koiran sivulle, käsky perusasentoon ja pallo lensi taakse palkaksi. Oikein hyvin jälleen nämä kaukot ;)

Loppupalkaksi loput herkkulihat kupista (samaan tyyliin mitä saa kisoissa). Oli kovin kuuma, mutta Milo oli erittäin hyvässä vireessä ja innokkas (kuten aina). Malttoi kuitenkin tehdä liikkeet huolella ilman hösäämistä. Iloinen ja hauska treeni. Lähdettiin sitten vielä pienelle kalliolenkille kahdestaan (kun Frodo on vielä tämän päivän lääkärin määräämässä levossa). Milon suureksi riemuksi piilotin sen iki ihanan narupallon, jonka vielä lähetin sen etsimään ;)