Olen nyt pyrkinyt tekemään piiiitkiä ja rauhallisia lenkkejä Frodon lihaskunnon parantamiseksi (äkkinäiset liikkeet ja riehunta on Frodolta kielletty). Eilen olikin aivan upea ilma lenkkeillä ja yllättäen hirvikärpäsetkin jättivät meidät rauhaan. Milo tietysti teki pidemmän lenkin, kun sai osan matkaa mennä vapaana, mutta Frodo oli hihnassa ja sain sen kyllä kulkemaan kivasti ja rauhallisesti. Lenkki oli ainakin puolet meidän normilenkkiä pitempi, mutta yhtään normaalia väsyneempiä eivät koirat olleet. Frodolla ei ilmennyt mitään ontumisia tai muita oireita lenkin jälkeen, joskin kipulääkityskin on vielä päällä.

Rokki -kissa on aivan ihastunut ulkona olemiseen, hyvä kun malttaa tulla yöksi sisälle ja aamulla taas kiire ulkotarhaan  Onneksi on vielä hyvät kelit, lumikeleillä ei sitten ulkona viihdy juuri laisinkaan.

Frodolle ja Milolle molemmille tulee hieroja viikon päästä. Lauantaina olisi Milolla hakutreenit ja yritetään myös ehtiä tottistreeneihin heti perään. Tänään haen koiruuksille hepan luita