Ilmeisesti äiti kauris on erottanut viimevuotisen vasansa, joka on ihan ihmeissään. Kovasti oli kesy ja pyöri pitkään meidän pihalla. Oli tulossa ihan meidän patiolle ja maisteli minun kukkiakin. Onneksi tämä hiippailija päätti lopulta palata metsään. Tässä kännykuva. Niin ja onneksi koirat olivat sisällä.

Sitten Milon eilisiin treeneihin. Menin paikalle ajoissa, jotta saatiin treenattua alkuun ihan koko kentällä.

Tasamaanouto meni hienosti, ei pureskelua ja tiivis & hyvä luovutus. Eteenmenoa niin, että palkka valmiina, sekä ilman. Sain Milon jopa eteenmenossa maahan palkan viereen ja sitten vasta vapautus lelulle. Täytyy kyllä huutaa tosi lujaa tai sitten vaatii sen kaksi käskyä... nyt jatketaan treeniä niin, että kun Milo vapaana juoksentelee minusta kaukana, käsken sen aina välillä maahan ja käyn palkkaamassa.

Seuraaminen oli muuten hyvää, mutta hiukan painaa (poikittaminen ei ihan yhtä pahaa kuin viimeksi). Saatiin paukkutreeniäkin, kun pojat potkivat palloa puuseinään ihan vieressä. Pauke oli kova, mutta tietty erilainen kuin pyssystä eikä vaikuttanut Miloon millään tavalla. Seuraamista tehtiin paljonkin ja erilaisia käännöksiä ym. Liikkeestä maahan ok, tokon luoksetulo ok ja liikkeestä seisominen ensin takapalkalla ja sitten ilman, ok.

Sitten alkoivat varsinaiset treenit. Mentiin kisamaisesti kehään "tuomarin" kopeloidessa kaikki koirat. Kehässä luoksepäästävyys, missä ei ongelmaa. Sitten paikkamakuu. Milo pysyi oikein hyvin ja palkkasin maahan.

Tämän jälkeen kisamaisesti liikkeenohjaajan kanssa liikkeestä seisominen, lopuksi, kun liikkeenohjaaja sanoi "käsky" vapautin suoraan seisomisesta lelun perään.

Sitten tehtiin Milon kanssa kaukokäskyt ihan lähietäisyydeltä, nämä hyvät. Kertaalleen vielä nouto, joka loistava sekä eteenmeno suoraan lelulle.

Sitten Milo pääsikin pikku lenkille ja autoon lepäämään. Tänään taidan ottaa vielä kotipihalla yhden tokon hypyn ja huomenna sitten kisat  (tuntuu jo vatsanpohjassa...iiks).