Eilen oli Milon vuoro päästä hakutreeneihin ja sää oli jälleen oivallinen, vaikka loppua kohden tuuli yltyikin aika kovaksi. Oltiin kallioisella, mutta avoimella paikalla joten koirien työskentelyä oli helppo seurata. Milolle aloluokan rata, irtorullailmaisut ja ensimmäinen ukko vasemmassa etukulmassa ja kaksi muuta ukkoa takakulmissa. Oikeassa takakulmassa risupiilo. Milo kolmantena radalle

Ensimmäinen lähetys vasemmalle, jonka jouduin uusimaan sillä Milo jäi haistelemaan edellisen koiran verijälkiä (haljennut kynsi). Toisella lähetyksellä Milo sitten lähtikin suoraan ja löysi ukon etukulmasta ja toi rullan mun jalkoihin, mistä pyysin nostamaan. Lähti todella vauhdikkaasti näytölle ja juoksin narussa lähes ukolle asti. Palkaksi nakkia.

Sitten lähetys oikealle, josta ensimmäinen lähetys oli ihan liian matala ja pyysin takaisin. Toisella upposi sitten hyvin kallion alapuolelle ja teki oikein loistavan tyhjän :)

Sitten lähetys vasemmalle. Lähti erittäin hyvin ja teki ihan mahtavan tyhjän. Olisi juossut varmaan takakulman ukolle asti, mutta sain huudettua takaisin keskilinjalle YES!

Sitten lähetys oikealle ja jälleen ihan mahtava lähtö ja tyhjä. Sain huudettua hyvin takaisin, vaikka Milolla oli mielessä ylittää keskilinja.

Sitten lähetys vasemmalle, lähti jälleen lositavasti ja rulla tuli vauhdilla KÄTEEN ASTI, jälleen ihan loistava näytölle lähtö ja palkaksi nakkia.

Sitten lähetys oikealle ja kova pyörivä tuuli vaikeutti selvästi ukon löytymistä risupiilosta. Risupiilon päällä seistessään Milo sitten viimein paikalsi piilon oviaukon ja ukon. Rulla tuli jälleen loistavasti KÄTEEN ASTI ja edelleen Milo jatkoi vauhdikkaita näytölle juoksuja (päästin juoksemaan vapaasti). Tältä piilolta Milon lempipalkka eli taistelut ukon kanssa narulelulla. Leikittiin lelun kanssa repuille asti.

Olen kyllä jälleen tosi tyytyväinen treeneihin. Ensinnäkin kahdeksan kilometrin aamulenkin jälkeen Milolla ei ollut mitään vaikeuksia tehdä aloluokan hakurataa. Milo teki ihan mahtavia tyhjiä ja sillä toimi korvat, eli sain sen huudettua tyhjiltä takaisin vaikka sen olisi tehnyt mieli jatkaa. Kaksi rullaakin tuli tänään yllättäen käteen asti. Myöskin näytöille lähdöt olivat erittäin hyvät, vaikka niissä meillä on ollut vaikeuksia.

Täytyy kyllä todeta, että illalla kotona meillä oli ruokailun jälkeen melkosen hiljainen valkoinen. Tuhisi nukkuessaan koko illan ja piti iltalenkillekin herätellä :)

Saatiin Milon kanssa treeneihin mennessä ilosia uutisia. Milla morsian oli käynyt ultrassa ja siellä oli näkynyt noin seitsemän vilkasta valkkarinalkua :)) Onnea tulevalle äidille perheineen. Taitaa tulla melkoisen vilkkaita pentuja, kun jo nyt käy mahassa kova kuhina. Jos äitiinsä tulevat, niin siellä tehdään jo tokotreeniä...heh.