Koiruudet olivat eilen illalla niin energisellä päällä, että tehtiin vähän tokotreeniä kotona.

Milon kanssa heti alkuun hyppy. Laitoin esteen toiselle puolelle kaksi pientä namia, sitten Milon kanssa toiselle puolelle perusasentoon. Käsky "hyppy" ja Milo hyppäsi kauniisti koskematta esteeseen (laitoin esteen tarkoituksella tokoestettä korkeammaksi). Milo söi namit ja minä käskin "istu" ja Milo istui hienosti. Laskin vielä mielessäni kymmeneen ja sitten vasta kutsuin "tänne" ja Milo tuli todella tiiviisti ja suoraan eteen. Palkaksi namia. Tämä oli hieno eikä tehty enempää.

Sitten nouto kahteen kertaan. Hienosti Milo malttoi, eikä karannut kapulalle. Kapula tuli myös laukalla takaisin päin. Palkkasin nameilla eteen ja siitä vapautus. Luovutus pitäisi kyllä saada tiiviimmäksi. Pitää varmaan kahlata tätä treenipäiväkirjaa taaksepäin ja katsoa, miten sen aikanaan sain Frodolle niin hurjan hyväksi.

Luoksetulon pysäytyksessä Milo alkuun ennakoi, mutta tehtiin neljä toistoa ja kaksi viimeistä oli hyvät. Ei tehty suoraa luoksetuloa laisinkaan.

Sitten me tehtiin avokaukot ylipitkältä matkalta. Aivan kymppisuoritus jälleen. Palasin koiran viereen, perusasento ja palkaksi narupallo mun taakse.

Sitten leikittiin hetki Milon kanssa ja Frodon vuoro.

Frodon kanssa hiukan seuraamista ja askelia eteen, taakse ja sivuille. Frodo tykkäsi. Frodo sai tehdä myös noudon ja se oli aivan mahtava. Luovutuskin oli ihan mielettömän tiivis ja kapulasta ote tiukka (vaikka hampaita onkin jouduttu poistamaan...). Tämän jälkeen treenattiin kouluprojektia.

Lopuksi koirat riehuivat keskenään ja kongojen kanssa pihalla.

Viikonloppu meneekin sitten koulun penkillä, sunnuntaiksi pääsee Frodo mukaan kouluun :)