Maanantaina olin Milon kanssa Veikkolassa kokeenomaisissa tokotreeneissä. Milo oli vuorossa toiseksi viimeisenä, joten odottelemista ja hengailua riitti, mutta odottelutreeniä Milo tarvitseekin. Oli aika kuuma, joten kävin taas uittamassa Milon ennen treenejä, tai lähinnä siis kastamassa :) Ohessa kuvakin.

Kokeenomainen AVO -paikkamakuu kahden vieraan koiran kanssa meni hyvin. Hiukan Milo oli lopussa levoton ennen "istu" käskyä.

Kuvassa Milo odottaa omaa vuoroa yksilösuorituksiin.

Seuraaminen oli suht ok, piti kontaktin ja paikan aika hyvin. Istuminen oli parissa kohdassa edelleen hidas pysähdyttäessä. Jonkin verran edelleen aukeaa takaata.

Luoksetulo seisomaan pysäytyksellä yllättäen HIENO :) tehtiin vielä perään toinen, missä heitin pallon palkaksi, kun oli hetken seissyt paikallaan. Onhan tätä kyllä harjoiteltukin ;) Kisoissa täytyy muistaa mahdolisuuksien mukaan tehdä yksi pysäytys pallopalkalla ennen kehään menoa.

Liikkeestä seisominen myös hyvä ja Milo jäi jopa suoraan seisomaan.

Ensimmäinen hyppy meni pieleen, mutta toisella kerralla todella hieno.

Ihan tyytyväinen olen Milon suoritukseen, huomioiden kuuman kelin ja pitkän odottelun. Nyt pitää ruveta tosissaan plaraamaan sitä koekalanteria. Maanantaina Milolla seuraavat tokotreenit.

Hessulla olis tänään piiiiiiitkästä aikaa vuorossa hakutreenit.  Hessu on myös ilmoitettu ensimmäiseen näyttelyynsä. Yksissä näyttelytreeneissä on oltukin, onneksi kasvattaja lupasi järkätä vielä toisetkin. Siitä on ikuisuus, kun olen viimeksi käynyt näyttelyssä....taisi olla Milon kanssa vuosia sitten.