Frodokin pääsi jo vähän aloittelemaan tokojuttuja ja voi että se oli innoissaan :) Aloiteltiin ruutuun menoilla ja keskityttiin nyt siis siihen oikeaan kohtaan ruudussa (eli keskelle) menemiseen. Ensimmäinen täydeltä matkalta ja jätin Frodon istumaan merkille ja kävin taputtamassa ruudun keskikohtaan, sitten palasin Frodon luo ja lähetys. Frodo meni aivan loistavasti ja sitä kovasti "nauratti" ja häntä heilui. Kehuin jo pitkältä ja tulin nameilla palkkaamaan ruutuun. Sitten otin eri puolilta ruutua ja eripituisilla matkoilla ruutuun lähetyksiä. Frodo meni oikein taitavasti. Pari kertaa Frodo jäi hiukan keskikohdan viereen seisomaan, mutta kun menin palkkaamaan siirsin sen aina namien kanssa ensin siihen ihan keskelle ja sitten namia ja kehuja. Yhtään epäonnistumista ei tullut, hyvä Froudou!

Otin sitten Frodolle yhden tunnistusnoudon (halusin testata, joko sillä nenä toimii, kun oli jossain välissä kovin räkäinen). Tein ihan täydeltä matkalta ja oli mielestäni suhteellisen vaikeakin, silla pihalla oli paljon lehtiä, eikä kapuloita erottanut niiden joukosta pelkästään silmillä. Laitoin kapulat ympyrään. Tämä tunnari meni ihan mahdottoman upeasti!! Palkaksi paljon namia edessä luovutuksen jälkeen.

Tällä kertaa ei pelattu tai taisteltu laisinkaan, kun en halunnut Frodoa riehuttaa ja innostaa.

Milon kanssa aloitettiin hypyillä. Ensimmäisellä hypyllä annoin vielä käsimerkin ja hypyn jälkeen kävelin palkkaamaan esteen toiselle puolelle kun seisoi siellä. Kaksi seuraavaa hyppyä ilman apuja (meni hyvin). Odotin myös hieman pidempään ennen kuin kävelin esteen taakse palkkaamaan. Hyvin nämä.

Sitten otettiin noutoa niin, että jätin Milon istumaan ja kapulan meidän väliin ja siitä nouto. Ensimmäinen oli aivan loistava, Milo toi hyvin eteen eikä pureskellut. Palkkasin luovutuksen jälkeen eteen. Toisella kerralle Milo lähti vähän haahuilemaan kapulan kanssa ja tuli sen kanssa istumaan suoraan sivulle. Otin vain kapulan pois siltä ja otettiin uudestaan. Nyt menikin taas hienosti ja siitä palkkaus.

Otettiin sitten seuraamisesta istumista joka ok. Milon istuminenhan ei ole mikään tosi nopea vaan sellainen hidas ja varma, no kelpaa minulle. Liikkeestä seisominen myös hyvä. Otin niitä pariin otteeseen ja oikein onnistuneen jälkeen palkka ja lopetus.

Sitten lähdin molempien kanssa pienelle kävelylle lähimetsään ja eihän sitä Frodoakaan mikään pidätellyt. Täysillä ne päästeli Milon kanssa. No, onneksi Frodoa ei yskittänyt tms. vaan oli ihan ok. Eiköhän me tästä jo vähitellen päästä takaisin normaaliarkeen noiden koiruuksien kanssa.