Eilen iltasella oli Milon hakutreenit. Koska pimeä tulee jo melko aikaisin, otettiin kaikille suht. lyhyt treeni.

Ensimmäinen lähetys vasemmalle, milo lähti loistavasti suoraan ja löysi etukulmasta äijän. Rulla tuli hienosti rataa eteenpäin, pudottin mun jaloille, mutta nosti käskystä ja sitten näytölle. Juoksin näytölle asti kiinni liinassa. Palkaksi nameja.

Seuraava lähetys oikealle etukulmaan. Rata oli hiukan ylisyvä ja piilo pienen suon takana hyvässä kuopassa. Tuuli sivuttain. Milo löysi ukon loistavasti ja toi rullan hienosti radalla eteenpäin. Siltä putosi rulla aika pitkälle minusta, mutta se lähti itse sen hakemaan ja toi käteen asti. Kun kiinnitin näyttöliinaa Milo pyöri siihen malliin että päätin varmistaa hyvän näytölle lähdön ja huusin "missä" ja maalimies huusi "täällä" ja sitten käsky "näytä". Milo lähtikin vauhdilla ja lyhintä reittiä maalimiehelle ja palkaksi taistelut.

Sitten lähetys vasemmalle. Milo lähti vauhdilla ja löysi ukon helposti. Oli ukolla etsinyt rullaa, mutta yllättäynyt iloisesti, kun olikin suorapalkka ja taistelut. Milo tuli vauhdilla lelun kanssa keskilinjalle ja minä sekä muut leikittiin sen kanssa vielä siellä.

Oli oikein vauhdikas ja kiva treeni, helpo tosin. Seuraavalla keralla olisi tarkoitus mennä sallaiseen maastoon, että saadaan taas umpparitreeniä. Voisi ottaa Milolle vaikka valmiin aloluokan radan.

Frodolla on hakutreenit maanantaina.