Frodon kanssa oli ihan pakko ottaa vähän tokoa takapihalla, kun se oli niin täpinöissään. Ongelmanahan on ollut viime kisoissa, että Frodo ennakoi edestä sivulle siirtymisen. Laitoin nyt metallikapulan meidän väliin ja siitä eteentuloja. Odotin hetken, kun oli kapula suussa edessä, sitten rauhassa kapula pois suusta ja siirsin sen oikeaan käteen, taas hetken odotus ja sitten SUURET kehut ja herkkulihapullia siinä edessä istumisesta. Pari kertaa ennakoi taas ja sitten sanoin vaan että "höh, höh" ja tehtiin uudelleen. Aika äkkiä Frodo kyllä hiffasi, että miten niitä lihapullia saikaan. Kahden onnistuneen jälkeen tehtiin tasamaanouto metallikapulalla kokonaisuudessaan ja hyvin meni, ei ennakoinut. Lihapullaahan siitä seurasi  Tälle ei nyt muuta kerkeä ennen kisoja tehdä, mutta kisojen jälkeen pitää ottaa työnalle tai sitten opettaa tulemaan suoraan sivulle, kun ei kuitenkaan PK -kisoihin enään mennä.

Sitten laitoin Frodon maahan, etenin 20 metrin päähän ja kaukokäsky maasta - seiso. Upeasti nousi ja palasin vähän matkaa, kehuin kovasti ja pallo palkaksi.

Sitten vielä ihan pari askelta seuraamista ja hyvästä seuraamisesta oikeassa kädessä ollut lihapulla selän takaa vasempaan ja Frodolle niin, että mun vasen käsi oli kiinni mun reidessä. Frodon seuraaminen oli kyllä tosi energista, harvemmin Frodotus hyppelee innoissaan sivulle käskyn kuulutuaan...

Sitten haettiin Milo -boy mukaan ja pojat pelas kongoilla ja tehtiin pieni kalliolenkki.

Huomenna sitten mulla ja Frodolla edessä ne piirinmestaruuskisat, kuulutaan myös meidän tokokerhon joukkueeseen (toivottavasti ei häpäistä koko jengiä...). Olisipa Frodo tervehtynyt aikaisemmin, niin olisi keritty treenaamaan kunnolla.