Sunnuntaina olikin sitten vuorossa Milon hakuilut. Maasto/alue oli todella vaikea. Tallattiin neljä kaistaletta ja kahden läpi meni leveä hiekkatie ja yhden kaistaleen keskikohta oli aivan avointa, mistä lähti hiekkatie oikealle. Oli myös ensimmäinen lumihankitreeni Milolle. Milolle siis neljä ukkoa kaistaleille viiteenkymppiin.

Ensimmäinen ukko oikealla. Lähetyskohdassa pieni ylämäki, sitten aukeeta ja hiekkatie oikealle, jonka jälkeen vielä vähän aukeaa ja tieheästi puita, missä ukko piilossa. Milo lähti ekalla ihan hyvin, mutta ei uponnut tarpeeksi syvälle (taisi usko loppua kesken siinä aukealla kohdalla) ja palasi omia jälkiään. Sitten seuraava lähetys, lähti taas ihan hyvin, mutta kurvasi keskivaiheilla sinne oikealle hiekkatielle ja ja kiersi oikean kautta takaisin, kun huusin. Kolmannella lähti taas ihan hyvin, mutta kaarsi hiekkatielle, korjasi kuitenkin ja löysi ukon oikealta kaartaen. Palkaksi makkara ja taistelut.

Toinen vasemmalla viidessäkympissä niin, että koira joutuu tekemään laatikkoa löytääkseen. Etenin keskilinjalta kaikista tiheimmän kuusiseinämän läpi ja lähetin vasta sen takaa. Ensimmäisellä lähti hyvin, mutta lähti juoksemaan hiekkatietä puolessa välissä oikealle. Toisella kerralla sama juttu. Kolmannella lähti ja otti pari askelta hiekkatietä vasemmalle, mutta korjasi sitten ja lähti  suoraan ja upposi viiteenkymppiin, teki hyvän laatikon ja löysi ukon. Palkaksi taas makkara ja taistelut. Kutsumalla sain Milon etenemään hyvin keskilinjalle.

Kolmas ukko jälleen oikealla. Ensin metsää sitten leveä hiekkatie, tiheää kuusikkoa ja kumpare minkä takana maalimies. Ainakin kolmella ensimmäisellä lähetyksellä Milo kaarsi vasemmalle ja oli ylittämässä keskilinjaa, mutta tuli aina kutsusta takaisin. Nenä oli pystyssä, eli joku mielenkiintoinen haju siellä täytyi olla. Neljännellä etenin noin puoleen väliin ja lähetin niin että joutui kuitenkin ylittämään tien. Tämä vihdoin onnistui ja upposi sekä löysi ukon. Palkaksi makkara ja taistelut.

Viimeinen ukko vasemmalla kaatuneen puun juurakossa. Milo lähti hyvin mutta kaarsi melkeen heti lähdön jälkeen oikealle, joten  huusin että "ei, ei" ja Milo hidasti vauhtia ja hidastaessaan sai selvästi hajun ukosta ja paineli suoraan ukolle ja palkaksi makkara sekä kongolelu.

Milo selvästi paineistui tuolla kolmannella ukolla, kun tuli monta uudelleen lähetystä. Vetäjän kanssa mietittiin, että seuraavassa treenissä laitetaan Milolle ukot ainoastaan etukulmiin (viiteenkymppiin) ja suorapalkka. Saadaan välillä vähän helpompi ja motivoivampi treeni. Sain myös neuvoja, että Milolle ei tulisi nyt pitkään aikaan ottaa lähiukkoja, jotta saadaan vahvistettua sitä suoraan ja viiteenkymppiin etenemistä.