Aloittelin Frodon kanssa ja seuraaminen oli hyvää. Luoksetulon pysäytykset meni kyllä huonosti, kun ennakoi. Otin sitten suoran luoksetulon innostaen ja nyt Frodotus tulikin täysillä :) Tehtiin vielä liikkeestä seisominen, istuminen ja maahanmeno ja nämä jälleen loistokkaat (pitäis saada Milolle yhtä hyviksi...).

Sitten Milon vuoro treenata. Otettiin alkuun yksin tasamaanouto, joka ihan hyvä. Tiiviimpi saisi olla eteen tulo, kapulaa piti hienosti ja malttoi olla purematta. Tällä kertaa onnistui aivan loistavasti liikkeestä maahan meno ja heitinkin narupallon Milon taakse palkaksi heti kun makasi maassa. Liikkeestä seisominen kisamaisesti ja se oli hyvä. Sitten tehtiin paikkamakuu ja Milolla parina Hara. Milo ilman takapalkkaa. Menin piiloon asti ja Laura jäi tarkkailemaan koiria ja teki alopaikkamakuun. Otin kellosta aikaa reilu kolme minuuttia ja sitten palattiin koirien taakse, sivulle, käsky istumaan ja pallo palkaksi. Laura sanoi, että Milo oli välillä tuijotellut Haraa melko kiinteästikin (ei kuitenkaan ollut liikkunut yhtään). En usko, että Milo lähtisi paikkamakuusta mihinkään, mutta ei tietysti ole hyvä jos se kovasti tuijottelee muita, voi vaikka joku uros provosoituakin siitä. Täytyy tähän kiinnittää huomiota ja ottaa ensi kerralla myös takapalkalla, silloin tuijottaa kyllä kuin patsas suoraan eteenpäin ;) Milon luoksetulon seisomaan pysähdykset olivat LOISTAVIA, pysähtyi kovasta laukasta kuin seinään. Hiukan Milolla on vaikeuksia saada etujalkojen lisäksi takajalat pysähtymään kovasta vauhdista ;) Otettiin pariin kertaan ja molemmat hienot.

Tähän väliin taisi tulla taas Frodo. Tehtiin Frodon kanssa kaukot ja se oli kyllä hauska, harvoin näkee, että Frodo ihan pomppaa ylös sieltä makaamasta. Puhtaat vaihdot :) Tehtiin myös Frodon kanssa pari kertaa merkki, joka hyvä. Sitten vein ruutuun nameja valmiiksi ja ihan kisamitoin lähetys merkille, josta lähetys ruutuun. Hyvä oli ja Frodo oli niiin tyytyväisen näköinen, kun osasi.

Milo tuli sitten vielä kentälle. Laitoin sen alkuun makailemaan yksikseen kentän toiseen päähän takapalkan kanssa. Tässä on siitä kuvakin:

Juttelin Lauran kanssa ja Laura treenaili jotain pientä Haran kanssa. Jonkin ajan päästä vapautin Milon kentän toisesta päästä takapalkalle. Sitten tehtiin Milon kanssa kaukoja niin, että jätin sen istumaan ja siitä vaihdot (todella hienot kaukot). Sitten Laura yritti kuvata Milon kaukot (nämäkin meni ihan hyvin), mutta kamera ei suostunut toimimaan. Kolmannella toimi kamera, mutta Milo jo vähän jumitti, hyvin kyllä tuosta videosta pystyn itse tarkastamaan, mitä sen takajalat puuhaa. Tässä vielä kuva Milosta, joka on juuri aloittamassa kaukoja:

Olipa jälleen kuuma sää ja Milo, joka on huono kestämään kuumuutta ihan puhki. Onneksi pääsi kotona viileään alakertaan. Frodo taas kestää kuumutta paljon paremmin, mutta kyllähän sekin mielellään meni viileään alakertaan nukkumaan :)

Ollaan Milon kanssa yhteen tokokisaan jonossa ja toivotaa, että mahdutaan. Nähdäämpä ainakin missä vaiheessa nämä AVO -liikkeet meillä oikeesti on.