Eilen Hebe pääsi kireässä pakkassäässä reilun tunnin remmilenkille ja sen jälkeen seuraamaan fudistreenejä (mistä se pitää kovasti). Lenkin loppupuolella käytiin ihailemassa myös upeasti valaistua Jouluista kirkkoa.

Jalkapalloa Hessu seurasi keikkuen lumikokkareen päällä ;)
Torstain hallitreeneissä meillä oli kerrankin treenikavereita ;) Paikkamakuuseen saatiin peräti neljä koiraa. Ensimmäisessä paikkamakuussa menin suoraan piiloon. Parin minuutin jälkeen kävin välipalkkaamassa ja jätin Heben uudelleen paikkamakuuseen ja palasin muiden kanssa yhdessä. Toisella kerralla jätin etunamit ja menin jälleen suoraan piiloon (viereinen koira teki paikalla istumisen). Hyvin meni. Ensimmäisessä paikkamakuussa Hessu heilutti viereiselle nartulle häntäänsä ja tuijotteli sitä välillä. Pysyi kuitenkin paikoillaan ja painoi lopuksi jopa pään maahan kun rauhoittui. Etunamin kanssa pysyy hyvin eikä hötkyile lainkaan.

Toinen koirakko jäi meidän kanssa treenaamaan koko tunniksi. Hessu keskittyi kuitenkin hyvin, eikä juuri juoksunsa lopettanut narttu juurikaan Hessua kiinnostanut. Yllättäen kauko -treenit menivät nyt reippaasti, jopa liian reippaasti (ennakoi istumisen jälkeen maahan menoa). Rauhoittelin sitten menoa hiukan ja hyvin malttoi pysyä sen jälkeen pitempäänkin vaihtojen välit. Pariin tosi hyvään sarjaan lopetettiin.

Takapalkalla onnistuu luoksetulonkin stopit hienosti ihan koematkalta. Hessu myös tulee laukalla ja silti pysähdys onnistuu. Ihan vielä en ota koko liikettä, varmistetaan tuota stoppia edelleen. Putken kanssa täpäkät stopit jälleen.

AVO -hyppy on hieno, eli sen on nyt oppinut. Noudotkin ihan ok, eikä Hebe lähtenyt rallattelemaan kapula suussa, vaan luovutukset sujuivat. Liikkeestä maahan meneminen ja seisominen hyvät. Seuraamisessa taas tällä kertaa poikitti aika paljonkin, sekä edisti ja painoi mun jalkaa, pöh :(

Pariin kertaan tehtiin kylki -rentoutusta. Heittäytyy kyllä heti käskystä kyljelleen, mutta saa tehdä töitä, että rentoutuu...

Ai niin metallinoudotkin tehtiin jossain välissä (tasamaa ja hyppy), ihan ok, vaikka se metallikapula hiukan koliseekin suussa ;) Loppuun suoraan ruutuun juoksuja (lelulle) ja ihan lopuksi leikkimistä narupallon kanssa.