Kyllä me vaan oltiin eilen ahkeria (mun lisäksi siis Eveliina ja Laura). Sateessa treenailtiin Nauru

Ensin Frodon ja Milon kanssa rantaan, vaikka vettä satoikin ihan kiitettävästi. Dummy-noutoja molemmille ja paljon uimista. Frodohan ei juuri itsenäisesti lähde uimaan ellei jotain heitä, mutta Milo se uiskenteli välillä ihan vaan uimisen riemustakin. Sitten Milo autoon odottamaan ja Frodo kentälle.

Ihan alkuun Frodo Topin kanssa paikalla istumiseen. Eveliina vahti silmä kovana, että ei mene maahan ja minä kävin piilossa ja välillä kehumassa ja palkkaamassa Frodoa. Vähitellen pidensin aikaa. Sade saattoikin olla nyt apuna tässä treenissä, sillä ei varmasti Frodoa huvittanutkaan lösähtää maahan läpimärälle nurtsille. Saatiin siis erittäin onnistunut istumistreeni suuresti helpotettuna ja namilla vahvistaen :)

Sitten Frodo autoon ja Milo kentälle. Heti alkuun Milo tolppaan kiinni ja minä piiloon. Eveliina ja Topi ohittivat Miloa kauempaa ja ihan läheltäkin moneen kertaan. Milo se vaan seisoskeli kauniisti paikallaan (yes). Viimeisen ohituksen kohdalla kehuin kovasti ja tulin piilosta sekä palkkasin namilla.

Sitten laitoin Milon irti paikallamakuuseen ja Eveliina & Topi sekä Laura & Hara tekivät kentällä tottista. Topia jopa palkattiin pallolla. Milo se vain makaili kauniisti paikallaan. Hyvä juttu. Kävin palkkaamassa namilla ja vapauttamassa Milon.

Tein sitten läheltä ja hiukan kauempaa Milolle eteen tulemisia. Eli jätin istumaan ja kutsuin "tänne". Palkan sylkäsin suusta ja tämä tuntuikin auttavan parhaiten, jotta Milo tulee suoraan eteen. Näitä harjoituksia tehtiin paljon enkä tällä kertaa ottanut sivulle siirtymisiä laisinkaan, jotta sain vahvistettua vain tätä eteen tuloa.

Liikkeestä istuminen ja maahanmeno olivat hyvät. Seisoin siellä 30 metrin päässä pitkään kummassakin ja palasin Milon luo palkkaamaan.

Sitten käveltiin sekä Topin että Haran ohitse häiriönä, kun olivat tolpassa kiinni ja ohjaajat piilossa. Milo oli hyvä :)

Sitten siirryttiinkin hakujuttuihin eli ilmasutreeniä. Valtavan isolla nurmialueella olikin aivan loistavaa ottaa ilmasuja. Milolla uusi kiintorullapanta ja kuusi ukkoa. Rulla tuli jokaiselta ukolta ihan mulle käteen asti ja irroitti vasta kun sanoin irti (yes). Näytöillekin lähti vauhdilla ja viimesellä ukollo pyysin vielä ukkoa huutamaan "Milo" kun olin lähettämässä näytölle. Palkkana oli namia ja vikalla sitten ihanat taistelut ja lelu. Tämä oli myös hyvää kuntotreeniä, sillä nurmella saatiin piiitkät matkat ukoille.

Sitten pääsi Frodo taas treenaamaan paikalla istumista. Nyt tehtiin asfalttialustalla ja istumakaverina oli vuorostaan Niki. Ihan alkuun kävin piilosta vielä välipalkkaamassa, mutta sitten olin jo reilun minuutin piilossa ja sitten palkkaamaan. Hyvin pysyi ja varmaankin juuri sade ja märkyys auttoi asiaa. Saatiinpahan jälleen onnistunut paikalla istuminen ja kovasti kehua ja palkkaa :)

Sitten vielä uittamaan sekä Frodoa että Miloa. Uitinkin todella pitkään ja heitin dummyn niin pitkälle joka kerta, kun vaan jaksoin. Kummatkin olivat aivan tohkeissaan :)

Kotiin kun päästiin oltiin kaikki kolme aivan läpimärkiä, mutta treenit olivat kivat. Frodo ei ole ontunut nyt pariin päivään ja taisi tuo uiminenkin tehdä vain hyvää, ainakin se on liikuntaa sieltä pehmeimmästä päästä. Frodoa kun on vaikea muuten pitää paikallaan, niin saipa ainakin uimalla sitten purettua energiaansa.

Tänään näyttääkin paistavan aurinko Hymy Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille!