Sunnuntaina pidettiin hakutreenit lumisateisessa säässä (ihanaa). Tuullut ei laisinaan ja siinä olikin oma haasteensa koirille.

Milo otettiin radalle neljäntenä ja sillä oli kiintorulla kaulassa, ukoilla myös irtorullat. Rata oli noin satametriä.

Ensimmäinen lähetys oikealle pientä kivikkoista rinnettä ylös. Milo lähti kyllä hyvin, mutta teki liian matalan piston ja palasi keskilinjalle. Seuraava lähetys myös minulta tarkemmin ja nyt lähti hienosti ja hetken kuluttua tulikin kiintorullan kanssa. Rullan toi hyvin minulle käteen asti. Näytölle lähti hyvin ja annoin juosta narun kanssa. Ukolla oli namipalkat.

Sitten lähetys vasemmalle, tämä olikin haasteellinen, sillä etukulmaan päästäkseen piti koira ylittää pari leveää kävelypolkua. Lähetyspaikalta lähti leveä polku viistosti oikealle, mutta koira siis piti saada etenemään täysin suoraan. Milo lähtikin yllättäen tosi hyvin ja täysin suoraan. Tuota pikaa tulikin kiintorullan kanssa jonka toi nätisti minulle asti. Taas hienosti ja vauhdikkaasti narun kanssa näytölle ja palkkana namit.

Sitten ihan ok tyhjä oikealle.

Ok tyhjä vasemmalle.

Oikein hyvä tyhjä oikealle josta HIENO suoraan ylilähetys vasemmalle. Milo etsikin tosi hyvin, mutta ukkoa ei löytynyt ja palasi keskilinjalle. Lähetin uudestaan eri kohdasta suoraan kohti takakulmaa ja tällä kertaa Milo löysikin jyrkänteen päällä piilossa olleen ukon, jolla suora lelupalkka ja taistelua JEE :)

Hyvä treeni ja erittäin iloinen olin oikein onnistuneesta ja vauhdikkaasta ylilähetyksestä. Seuraavissa treeneissä minun pitää juosta narussa kiinni näytöille aivan kisamaisesti. Otetaan myös vaihteeksi Milolta kiintorulla pois, jotta saadaan viilattua sitä rullan tuomista varmasti mulle käteen asti. Ensi treenit on myös Helkutinkorven kisaradalla, joten myös ummppareita paljon tiedossa. Vois vaikka ottaa ihan aloluokan kisatreenin.