Eilen Frodon kisan jälkeen tein isojen koirien kanssa pitkän metsälenkin. Illalla tuli vielä Niki -koira omistajineen kylään ja Milo sai kerrankin riehua Nikin kanssa kahdestaan niin paljon kuin jaksoi. Kaverukset olivatkin lopulta aivan puhki :)

Milon hakutreenit tänään. Oltiin ihka uudessa treenipaikassa, ei tuullut yhtään, mutta muuten kiva keli.

Milon lähetin ensin vasempaan etukulmaan ja irtorullailmasu, rulla tuli KERRANKIN kauniisti minulle käteen asti. Näytölle Milo lähti todella reippaasti ja juoksin narussa kiinni puoleen väliin. Palkaksi namit. Tämä oli ihan loistava!

Toinen lähetys oikealle ja jälleen Milo lähti todella hyvin. Rullan toi tältäkin pistolta hyvin eteenpäin, mutta pudotti mun jalkoihin, nosti kyllä heti käteen asti. Näytölle taas todella reippaasti ja juoksin näyttöliinassa kiinni ukolle asti. Palkaksi kunnon taistelut ja Milo oli onnessaan.

Lopetettiin tähän, kun Milolla oli vielä täysi into päällä. Olin oikein tyytyväinen treeniin :) Olipa kerrankin tarpeeksi porukkaa, yhteensä yhdeksän koirakkoa. Frodo olikin isännän ja lasten kanssa pihahommissa meidän treenien ajan :)