Tää kuumuus tuntuu vaan pahenevan, no siitä huolimatta Milon kanssa aamupäivätokoa kotipihalla.

Ihan alkuun tällä kertaa liikkeestä maahanmeno ja liikkeestä seisominen. Molemmat hienosti, ei huomautettavaa. Avo luokan tyyliin palasin kummassakin liikkeessä kolmisen metriä koiran taakse ennen sivulle siirtymistä.

Sitten kaukoja noin neljän metrin välimatkalla. Jätin taas Milon istumaan ja käskytin siitä maahan - istumaan - maahan - istumaan. Sitten palasin koiran vierelle ja palkka. Hyvin jälleen...tää liikehän rupeaa olemaan kohta kuosissaan ;)

Luoksetulo suoraan ilman pysähdystä ja namipalkka, kun oli tiiviisti edessä. Tuli vauhdilla ja reippaalla laukalla.

Hyppyä ensin heittämällä narupalloa ja sen noutamista. Sitten tehtiin pariin otteeseen tokon AVO -tyyliin. Kerran Milo jäi niin lähelle istumaan, että osui esteeseen takaisin hypyssä. Tein sitten pari käsmerkkiavusteista hyppyä, jolloin lähtee täysillä (ehkä liiankin, sillä sain sen pysähtymään vasta 20 metrin päähän...heh). No saatiin loppuun taas ihan onnistunutkin AVO hyppely, joskin istumaanmeno esteen takana oli jostain syystä varsin tahmeaa. Ihan loppuun vielä vauhdikas narupallon nouto esteen yli.

Sitten tasamaanoutoa ja kapula tuli laukalla takaisinkin päin hikisestä ilmasta huolimatta. Paneuduttiin tiiviimpään luovutukseen jota vähän hinkattiin  ja pyysin Milon ihan mun varpaille asti. Pureskelua ei ollut ollenkaan, mikä hyvä.

Loppuun Milo paikkamakuuseen ilman takapalkkaa ja minä taas auton taakse. Laskin mielessäni hitaasti kolme kertaa kuteenkymmeneen ja sitten palasin koiran taakse ja siitä viereen ja palkka narupallolla taakse suoraan paikkamakuusta.

Sitten läkähdytin itseni heittämällä narupalloa Milolle ylämäkeen. Taisi Milollekin aika kuuma tulla. Molempien koirien kanssa kalliolenkki ja sen jälkeen paljon vettä ja myös Milon päälle vettä ämpärillä. Nyt molemmat makaavat pihalla varjossa.

Pitäisi päästä treenaamaan AVO:n paikkamakuuta ryhmässä ja ruveta selailemaan tokokisakalenteria...iiks! Mä kun en saa oikein itsestäni irti kunnon treenaamista ennen kuin on ilmoittauduttu kisaan.

Huomenna on Frodon hammasleikkauksien lopputarkastus. Eilen Frodo söi jo ihan pätevästi kanankauloja, joten eiköhän siellä suussa ole kaikki suhteellisen hyvin (ei ainakaan tunnu kipuilevan). Myöskin Timbe the cat on toipunut leikkauksestaan loistavasti.