Heti alkuun Milon kuulumisia. Leikkauksesta on huomenna kulunut viikko ja haava on edelleen hyvin siisti. Varaa jalalle jo ihan samalla tavalla kuin terveellekin. Ollaan kävelty jo hiukan pidempiäkin lenkkejä, jotta Milo saa edes jotain tekemistä (haistella tien piennarta). Rapsutuksia kerjää kokoajan ja hiukan olen myös hieronut tervettä jalkaa ja selkää. Itse Milo usein venyttää niin, että seistessä takajalat jää taaksepäin ja venyttää eteenpäin (siis venyttää takajalkoja suoremmiksi). Olipas sekavasti selitetty (heh). Juuri hegailtiin pihalla ja Milo sai syödä paahdetun sian kurkkutorven. Milo yritti tuoda mulle kaikki kepit, lelut tai mitä vaan irti sai, mutta pysyin tiukkana eikä yhtään leikitty. Hihnassa mennään vielä pitkään! Tänään aloitin sekä Milolle että Frodolle "Nutrolin Nivel -moniteho" -valmisteen syöttämisen. Kovasti olen tuotteesta kuullut kehuja ja tuntuu sisältävän kaikkia niitä tärkeitä aineita, mitä Milokin nyt toipuessaan tarvitsee. Frodokin on jo sen ikäinen, että varmasti tekee hyvää nivelille.

Kuvassa Hessu ja Frodo alkuviikosta lenkillä Kirkkonummen keskustassa.

Hessun maanantain tokot menivät aivan penkin alle (uh-huh). Hessu oli ihan varma, että yhdellä nartulla on juoksut (omistajan mukaan ei ollut). Hebe vikisi, vinkui, kiljui ja haukkui nartun perään ja kerran jopa karkasi "rakkaansa" luokse. Siinä sivussa sitten yritettiin treenatakin...luoksepäästävyydessä oli levoton ja nousi ylös tuomarin lähestyessä. Olisiko ollut joku viides kerta, kun pysyi täysin rauhallisena ja tuomari sai myös kopeloida rauhassa. Siitä sitten palkka. Paikkamakuussa pysyi yllättäen aivan loistavasti, eli ei mitään huomautettavaa :)

Liikkeestä seisomista treenattiin alusta alkaen ja kyllähän se alkuepäonnistumisien, sähläyksien ym. jälkeen alkoi jo vähän sujuakin. Yksikseni tein seuraamista (meni hyvin), luoksetuloa (ok) ja liikkeestä maahan menoa (hyvä sekin). Tehtiin myös sellaista treeniä, että  Hessun piti istua perusasennossa ja pitää kontaktia, vaikka meidän kouluttaja tömisti jalkoja, taputti käsiä (ihan vieressä) ja muutenkin hyppelehti. Nämä menivätkin yllättävän hyvin :)

Tiistaina sitten lapsosen treenien aikaan tehtiin tunnin lenkki Hessun ja Frodon kanssa ja sen jälkeen Heben kanssa parkkipaikkatreeniä. Seisomiset menivät jo melko hyvin, liikkeestä maahan ok ja myös paikkamakuu yksin parkkipaikalla (autoja ajoi vierestä) hienosti. Luoksetulo myös ok.

Kuvassa Hessu, malttoi minuakin vilkaista, vaikka tarkkana seurasi poikien fudispeliä ;)

Ruuan yhteydessä olen lisännyt paikkamakuun matkaa tuplasti ja ihan ok pysyy. Ulkona on joskus autokin meidän välissä, mutta silti ihan ok.

Eilen pikkutreenit agimestassa. Treenit menivät ihan ok (vaikka Hessulla oli kierrokset katossa). Hyppy ok, paikkamakuu ok, agiputken avulla pysähdykset ok, seuraaminen ok. Kun astuttiin agimestan ovesta ulos alkoi  täysi SOTA, armeijan miehiä varmaan sata (kaikki ojat ym. täynnä) ja aloittivat ampumaan juuri silloin aivan hulluna. Sekä minä että Hessu säikähdettiin silmittömästi ja juostiin takaisin sisälle. Pauke vaan kiihtyi ja me toisen kouluttajan kanssa mietittiin, että toivottavasti kyseessä on harjoitus....! Lopulta pauke lakkasi, rynnättiin autoon ja kotiin. Armeijan miehiä, autoja, panssarivaunu tms. oli koko tienoo täysi kehä III:lle asti. Hessukin sitten rauhoittui autoon ja minä vasta kotona. Nyt toivon hartaasti, että Hessu ei kehittänyt itselleen mitään paukkuarkuutta....että otti aivoon!!!  Miksi tuollaisista harjoituksista ei voisi laittaa jotain ILMOITUSTA! Päättivät juuri siinä treenipaikan kulmalla sitten taistella.

Sitten rauhallisempiin aiheisiin...nyt on KESÄ, meidän kalliokin kukkii :)