Täytyy kirjata viime viikonlopun kotitokot. Oli ihan kamalan kuuma ja hiostava ilma, juuri ennen kovaa ukkosmyräkkää. Milon kanssa siis tokoiltiin.

Aloiteltiin hypyllä niin, että jätin Milon istumaan esteen toiselle puolelle ja vein narupallon toiselle puolelle melko pitäklle esteestä. Sitten Milon lähetys "hyppy" sanalla ja hypyn kohdalla "nouto" käsky ja hienosti Milo hyppäsi korkealta esteen yli ja hieno nouto paluuhypyllä. Palkaksi taistelua narupallosta. Sitten tehtiin ihan tokohyppyä ja ekalla kerralla Milo kyllä kolautti esteeseen mennessään, muuten liike hyvä. Otin sitten vielä uudelleen niin, että ensin heitin narupallon ja sen jälkeen hyppy + nouto (taas hyvät ilmavat hypyt). Tämän jälkeen sitten erittäin hyvä tokohyppykin (ei osumia) ja hienosti istumaan esteen taakse ja paluuhyppy käskystä. Loppuun vielä noutokapulan kanssa hyppy ja tämä hyvä. Täytyy nyt vaan treenailla kapulan ja lelupallon kanssa tota hyppyä, sillä muuten Milo hyppää niin laiskasti, että usein kolauttelee esteeseen. Muutenhan se kyllä osaa liikkeen.

Luoksetulon pysäytyksiä tehtiin myös ja ne meni ihan hyvin. Tein myös niin, että näytin oikealla kädellä pikaisesti seisomiskäskyn ja kun Milo oli pysähtynyt seisomaan, heitinkin pallon vasemmalla kädellä. Vielä pitää kyllä ennen kisaa saada tämä pysähdys täpäkämmäksi.

Loppuun vielä Milo paikkamakuuseen ja minä menin auton taakse piiloon. Otettiin vaan ihan lyhyt aika ja sitten palasin Milon taakse, sivulle, käsky istumaan ja palkkaus namilla + pallolla.

Tänään olisi vuorossa Milon ja Frodon tokotreeniä.