Frodo olikin ihan intona, kun pääsi vähän tekemään ;) Alkuun otin ihan kylmiltään täydeltä matkalta ruutuun lähetyksen. Tehtiin kahteen kertaan ja molemmat todella loistavat :)) Frodo lähti vauhdilla ja pysähtyi seisomaan ihan keskelle ruutua molemmilla kerroilla. Ekalla kerralla, kun oli jo pysähtynyt se vielä katseli merkkitötteröitä sen näköisenä, että olenkohan mä nyt ihan keskellä...heh. Kävelin palkkaamaan nameilla ruutuun, kun seisoi siellä ja kehuja paljon.

Seuraaminen oli myös oikein hyvää ja tiivistä  ja liikkeestä istuminen meni myös mallikkaasti.

Kaukokäskyjä aluksi läheltä ja joka vaihdosta nami lensi taakse palkaksi (hyvin). Sitten pari sarjaa, jossa mukana se vaikea seiso - istu. Sujuivat ihan hyvin ja lopuksi vielä pari maasta - seisomaan. Eipä sitten muuta.

Milon kanssa seuraamista, sivulle tuloa ja täyskäännöksiä vasemmalle. Ihan ok. Liikkeestä istuminen, maahanmeno ja seisominen kaikki ok.

Lopuksi Milolle vielä ihan läheltä kaukokäskyjä eli maahan - istu ja istu - maahan ja lopuksi myös maahan - istu - seiso.

Sitten tulikin Milon vieraaksi hemaiseva narttu. Tiistaina kävivät ensimmäistä kertaa, mutta se meni lähinnä leikkimiseksi. Eilen oli jo yritystäkin, mutta arvelisin että tänään olisi ne parhaimmat päivät (toivotaan että onnistuu). Frodokin sai tiistaina sekä eilen leikkiä ihanan jööttivauvan kanssa :) Pieni sai kyllä sellasia hepuleita, että ihan nauratti. Frodoa kyllä kiinnosti enempi ne nartun hajut, mutta malttoi se vähän pennunkin kanssa juosta.

Ihan lopuksi vielä otin Milolle pientä treeniä. Suhteellisen hyvin jaksoi keskittyä, vaikka oli nartun kanssa peuhannut tuntikaupalla. Seuraamisia ja täyskäännöksiä, hanskan noutoa (hienot luovutukset ei pudottanut). Vieraan kapulan noutoa, jota ekalla kerralla pudotteli pariin otteeseen (ensimmäistä kertaa vieras noutokapula). Toisella kerralla yritti varastaa lähdössä, mutta nyt kapula pysyi hyvin suussa ja luovutukset oli molemmissa noudoissa hyvät. Otettiin myös pientä henkilöryhmää kahden henkilön ympärillä. Milo kyllä tykkäsi ja hyvin sille maittoi uni :)

Jeppe koira se sitten riekkuikin Rokki -kissan kanssa loppuillan, kun siltä löytyi energiaa sitten isojenkin koirien puolesta.