Eilen köröteltiin Milon kanssa kentälle tokotreeneihin. Treenikavereilta tuli päivän mittaan peruutuksia, mutta onneksi sentää Eve & Topi sekä pieni  "häiriö" tulivat paikalle :)

Alkuun tehtiin Milon kanssa pari noutoa, jotka hyviä ja palautus peräti laukalla. Luoksetuloja takapalkakka, käsimerkillä sujuivat pysähdykset oikein hyvin ja sitten vapautus. Liikkeestä maahanmeno ja seisominen hyvät. Kertaalleen tein seisomisen myös takapalkalla ja heti kun seisoi vapautus taakse. Sitten kaukoja sekä niin päin, että jätin Milon istumaan, että toisin päin. Loppuun narupallo palkaksi maasta - istumaan jälkeen. Sitten tehtiin Even ja Topin kanssa paikkamakuu. Laitettiin koirat  vierekkäin makaamaan, en jättänyt Milolle takapalkkaa. Eve jäi näkyviin ja minä menin piiloon. Olin piilossa reilun 2 minuuttia ja sitten palattiin koirien luo. Milo yritti itsenäisesti nousta ylös, mutta komensin takaisin maahan. Odotin hetken ja vaputin suoraan maasta leulle. Sitten heiteltiin molemmille leluja kentällä ja kyllähän ne poijaat juoksi :) Ai niin tehtiinhän me jonkin verran seuraamistakin ja treenattiin niitä edestä sivulle siirtymisiä.

Sitten se paras juttu, nautittiin Even tekemää TOKO VOI 1 -tulos kakkua nami:

Kotiin kun päästiin lähdettiin samantien Frodon ja Milon kanssa lenkille. Tässä Milo valmiina lähtöön:

Jossain se kerkesi käydä pyörimässä ja oli takapuolen päältä ihan savessa...

Tänään mennään koirien kanssa remmilenkille toisen lapsista fudistreenien ajaksi, toivottavasti ei sada ihan kaatamalla. Huomenna Milon kanssa Helkutinkorpeen testailemaan paukkuja ja pk-tottista.