Eilen oltiin pitkästä aikaa Milon kanssa mukana valkkariporukan hakutreeneissä. Pienellä tuuppaamisella saatiin kaikki autotkin parkkiin lumihankeen ;) Lunta oli paljon ja satoikin hiljalleen treenien ajan, muuten sää oli oikein loistava hakuiluun.

Milo otettiin radalle toisena ja sillä oli kolme ukkoa. Milolla kiintorulla.

Ensin lähetys oikeaan etukulmaan, josta Milo tulikin vauhdilla rullan kanssa, annoin juosta narun kanssa näytölle ja rämmin lumihangessa perässä. Ukolla namipalkka. Maalimies oli hiukan auttanut kiintorullan kansa, kun se oli ollut kaulalla vinossa eikä Milo saanut sitä kovasta yrityksestä huolimatta.

Sitten lähetys vasemmalle ja Milo tuli jälleen hienosti rullaan kanssa. Ennen kuin sain näyttöliinan kiinni olikin Milon nenä kiinni erään ohjaajan polviin asti ulottuvissa karvasaappaissa. Milo olikin saappaista niin hurmioitunut, että ei osannut enään lähteä näytölle. Otettiin sitten uusi lähetys ja rulla tuli jälleen hienosti ja nyt Milo lähti myös hyvin näytölle jossa palkkana namit. Minä taas rämmin siellä lumessa perässä...huh...uh.

Sitten lähetys oikealle ja Milo teki oikein loistavan tyhjän ja onnistunut ylilähetys (JEE, onnistui jo toisen kerran) vasemmalle ja Milo löysi sielät takalinjalta ukon jolla suora lelu/taistelupalkka

Milo oli ihan innoissaan kun tuli lelun kanssa keskilinjalle ja vähän sille vielä heittelin lelua, jonka sai viedä autolle asti. Keli oli kyllä todella raskas, joten tämä oli ihan riittävä treeni ja hyvä oli lopettaa juuri siihen kun Milo oli ihan intona.

Treeneissä oli myös pieni valkkaripentunen ja heti iski kamala pentukuume....! Ai niin ja kaikki autotkin saatiin sieltä hangesta pois, vaikka aura olikin kerännyt kivat kinokset esteeksi...

Edelliset ratsastuksetkin taitaa olla kirjaamatta. Elikä viime sunnuntaina ratsastin "Purrilla" ja meno oli aika vauhdikasta, sillä lumisade ja tuuli yltyi siinä tunnin aikana ja hepat olivat pörheenä :) Siskoni Merikin oli vierailemassa meidän tunnilla ja meni hienosti "Ellalla".