...ollut eilen mun ja Hessun tokotreenit. Treenipaikalle mentäessä oli vielä ihan hyvä sää ja tehtiin puolen tunnin remmilenkki Hessun kanssa ennen treenien alkua. Sade alkoikin sitten sopivasti samaan aikaan treenien kanssa. Paikalla meitä oli kolme koirakkoa tai Hessu kyllä sai häiriötä neljästä koirasta, kun kaksi muuta ohjaajaa vaihtoivat välillä koiria. Hessu käyttäytyi todella hienosti ei haukkunut kenellekkään kertaakaan, vaikka muut vähän haukkuivatkin. Kaikki koirat olivat Hessulle täysin vieraita.

Alkuun otettiin Hessun kanssa sivulle tuloja ja perusasento treeniä. Hiukan myös kääntymisiä ja seuraamista. Otin myös ihan alkuun pari noutokapulan tuontia (650 g kapula). Hessu hakee kapulan innolla, mutta vaati vielä pari lisäkäskyä että toi minulle (pudotti välillä). Täytyy nyt jatkaa ainoastaan luovutuksen treenaamista.

Sitten tehtiin labradorinnoutajan vierellä paikallamakuutreeniä. Minä jäin ihan Hessun sivulle ja palkkasin melko tiheään. Hyvin meni.

Sitten jatkettiin seuraamisen ja perusasennon treenaamista sekä maahan menoja. Otettiin myös paikkamakuu kolmen koiran kanssa ja tällä kertaa siirryin jo lopussa Hessun eteen hetkeksi ja siitä sitten sivulle ja palkka & vapautus.

Tehtiin myös vielä noutokapulan kantamista. Hessulla oli kapula suussa ja juostiin, jolloin se tiukensikin otteen hyvin ja kapulan luovutti hyvin käskystä (ei pudottanut).

Lopuksi sitten vaan leikkiä kaatosateessa. Oltiin kyllä molemmat kuin uitettuja koiria...tässä lopuksi vielä kuva Hessuta uimassa viikko sitten :)