Niin on ollut kiirusta, että on blogikin jäänyt päivittämättä. Ollaan kuitenkin treenattu, mikä siis se tärkein juttu. Viime maanantaina saatin hyvät häiriötreenitkin, kun oli paljon koirakoita paikalla, pimeetä sekä vesisadetta. Hessun kanssa voi jo hyvin treenata irti vieraidenkin koirien lähellä. 

Meillä Hessun kanssa ehkä eniten jumittaa ne kaukot. AVO-hypyssä ollaan jo saatu pariin kertaan onnistumisia sen istumisen suhteen eli Hessu on hyppäämisen jälkeen istunut heti ensimmäisellä käskyllä esteen taakse. Luoksetulon stopit välillä onnistuu ja välillä ei...huoh!

Tein eilen sekä Frodon & Milon kanssa EVL-kaukot ja maanantaina Frodon kanssa luoksetulosta seisomisen ja maahan menon. Voi että tuntuu helpolta, en kyllä muista että niiden kanssa näin kauaa tahkottiin mitä Heben kanssa. Frodo teki myös kerrasta onnistuneen tunnistusnoudon ja pari VOI -ruutua, Froikkeli oli innoissaan smiley

Olen nyt keskittynyt Hessun seuraamisen treenaamisessa siihen oikeaan paikkaan kontaktin lisäksi ja ollaan Hessun kanssa treenattu pääasiassa hihnassa (hihna kuitenkin löysällä). Tämä onkin tuottanut tulosta ja kun kokeilin kertaalleen ilman hihnaa, pysyi paikkakin loistavasti! Nyt vain lisää hihnassa seuraamista ja tarkkuutta oikeaan paikkaan sekä käännöksiin, kontaktin kanssa ei nyt ole ollut ongelmia.

Tänän vuorossa hallitokot ja ainakin 2 koiraa otan mukaan.