Tänään töiden jälkeen ripottelin pitkin aurattua pihaa tokokartioita ja sitten treenaamaan Rally-Tokoa. Kuvittelin kartion aina kyltiksi (pitäisi varmaan hommata ne oikeat kyltit). Mukana oli lähtö, 90 asteen käännökset oikeaan ja vasempaan 270 asteen tiiviit käännökset oikeaan ja vasempaan (oikeassahan ohjaaja kääntyy paikoillaan ja vasemmassa koira kääntyy paikoillaan) sekä koiran ympäri kiertäminen kun se makaa ja kun se istuu. Koirat olivat irti.

Ensin oli Milon vuoro. Ekalla kierroksella vein Milon liian lähelle kartiota ja se huiskasi sen hännällään nurin, täytyy huomioida sitten niiden kylttienkin kanssa tai ne on kaikki kaadettu meidän toimesta...heh. Tehtiin "rata" pariin kertaan, ensimmäisellä kerralla palkkasin paljon, mutta siitä oli niin paljon haittaa että tehtiin toisella kerralla koko rata läpi ja sitten palkka ja sehän toimi Milolla hienosti. Tiiviisti Milo pysyy vierellä vaikka pyöritään milloin minnekin suuntaan. Tänään ei ollut mitään ongelmaa maassa makaamisessa tai istumisessa kun kiersin ympäri.

Frodon kanssa samat jutut. Frodolla vaan tuppaa se takapuoli menemään maahan jos vähänkin hidastelen, mutta ihan hyvin me mentiin eikä mitään suurempia ongelmia ollut kuin minulla kun yritin miettiä mihin suuntaan pyöritään milloinkin. Frodo pysyi myös hyvin maassa ja istumassa kun minä kiersin ympäri.

Huomenna jatketaan harjoituksia ja huomenna on myös iltamyöhällä Milon tokotreenit maneesilla.