Tänään aamusella tallasin 50 x 50 esineruudun. Esineruutu oli kalliorinteessä, missä melko jyrkkä loppupää, puita kiviä ja loppu suota. Ilma painostava, eikä tuullut yhtään. Ukkonen ja sade tulossa. Molemmille kolme esinettä: heijastinnauha, pieni lasten sukka ja nahkalompakko. Ensin Milon vuoro.

Ensimmäinen esine tuli suhteellisen nopsaan, luovuts istuen. Pureskeli hiukan. Palkaksi nami. Toinen esine tuli myös nopeasti, nyt luovutti seisten ja oli selvästi rauhallisempi. Palkaksi nami. Kolmas olikin vaikea ja Milo taisi pari kertaa palata mun luokse itsekseen. Katsoin aina uuden lähetyskohdan edeten lähetysreunaa eteenpäin ja löytyihän se viimeinenkin esine. Tämänkin luovutus seisten ja palkaksi nami -lihaa. Hyvin Milo teki töitä, pysyi alueella ja löysi esineet. Nyt täytyy tehdä tehokuuri luovutuksen suhteen. Tarkastin säännöistä, että luovutusasento on vapaa, joten tuo seisominenkin käy, jos on rauhallisempi. Elikä vaikka joka ilta esineitä ihan läheltä ja hinkataan sitä luovutusta, että ei pureskele. Taidan tehdä niin, että istun esineitä vastaanottaessani ainakin aluksi, silä se auttoi lopettamaan noutokapulan pureskelut.

Frodolle samat. Frodolla meni eniten aikaa ensimmäisen kanssa, sillä toi sen vaikeimman ensin. Kaksi muuta tuli nopsaan. Kaikki luovutukset oikein kauniit :) Selvästi oli kyllä Frodo puhki, kun toi viimeisen esineen. On kyllä edelleen niin painostava ilma että...

Kissat vaativat silti päästä ulos ja Timon leikkii tartsania ;)  ja Rokki pyörittelee ihmeissään silmiään (heh).