Milon kanssa keskityttiin hakutreeneissä näytölle lähtemiseen (Milohan siis on rullakoira). Maasto oli melko ryteikköä, mutta ihan suht. ok saatiin treeni tehtyä.

Ensimmäisellä ukolla thetiin niin, että kun oli tuonut minulle rullan, kiinnitin näyttönarun ja sanoin "näytä" edettiin ukosta näköetäisyydelle ja ukko heilutti Milon taistelulelua niin, että Milo näki. Palattiin keskilinjalle siihen kohtaan, mihin toi rullan ja sanoin "näytä". Juoksin pienen matkan narussa kiinni ja päästin Milon menemään. Palkaksi taistelut ukon kanssa ja ukko toi Milon minun luokse.

Seuraavalla ukolla, kun Milo oli tuonut rullan (tällä ukolla rulla tuli hyvin käteen asti). Kiinnitin Milon näyttöliinaan ja huusin "Missä ukko?" Ukko oli rullan haun jälkeen tullut lähemmäksi keskilinjaa ja vastasi nyt "täällä" ja juoksi takaisin alkuperäiseen piiloon. Sanoin Milolle "näytä" ja Milo lähti aivan täysillä ukolle.

Seuraavaksi Milolle tuli kaksi tyhjää (ihan vahingossa, johtuen vaikeasta ja ryteikköisestä maastosta).

Kun Milo toi rullan kolmannelta ukolta laitoin Milon näyttöliinaan kiinni ja huusin "Missä ukko?" Nyt ukko vastasi sieltä piilostaan että "täällä". Milolle käsky "näytä" ja päästin juoksemaan ukolle. Milo pysähtyi katsomaan minua (en lähtenyt juoksemaan narussa kiinni, olisi ehkä pitänyt). Otin Milon uudelleen sivulle ja huusin jälleen "Missä ukko?" ja ukko vastasi. Milolle käsky "näytä" ja nyt lähti niin että tanner tömisi.

Seuraavaksi mennään vähän helpompaan maastoon ja toistetaan sama treeni. Ilma oli eilisissä treeneissä ihan älyttömän kuuma ja Milo oli kyllä väsynyt vikalla pistolla. En sitten tiedä johtuko se viimesellä huono lähteminen väsymyksestä vai siitä että en lähtenyt narussa kiinni juoksemaan. Uskon kyllä, että tällä treenillä saadaan vauhtia noihin ilmasuille lähtöihin. Ensi kerralla yritän myös itse muistaa juosta ainakin puoleen väliin narussa kiinni. Hyvin Milo kyllä lähtee vaikka umpiryteikköön ja jyrkkään rinteeseen etsimään, kun sen sinne lähettää :)

Eilen aamulla ennen Milon treeniä tein Milon ja Frodon kanssa kuuden kilsan metsälenkin. Frodo se saikin loppupäivän leikkiä kongolla ja pötkötellä pihalla :)