1249836744_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mestaruustoko meni Frodon osalta poskelleen. Frodo ontui niin pahasti, että piti jättää kisa sikseen Itku Alkupään liikkeistä kerittiin saada pisteitä seuraavasti:

Istuminen ryhmässä 2 min = 9,5 pistettä (puoli pistettä meni siitä, että en kävellyt suoraan kehästä piiloon vaan sivureunalle ja sitten olin katsonut? koiraan, pääasia kuitenkin että Frodo suoritti hienon paikalla istumisen)

Paikalla makaaminen ryhmässä 5 min, häirittynä = 9 pistettä (piste siitä, että Frodo oli ollut levoton ja haistellut maatakin paikallamakuun aikana)

Vapaana seuraaminen = 0 pistettä (Frodo ei seurannut lainkaan, tuomari oli huomannut Frodon ontuvan)

Idioottirinki = 7 pistettä (jäävät liikkeet erinomaiset, seuraaminen ei)

Ruutu = keskeytin kisan (Frodo ontui selkeästi)

Etujalasta ei löytynyt mitään vikaa.

Seuraavana päivänä varasin Frodolle hierojan ja hieroja Anne hieroi Frodoa 45 minuuttia. Frodon oikean lavan ja kaulan (juuri ne lihakset, mitä koira tarvitsee kun seuraa kontaktissa) kohdalla oli todella pahat jumit (Frodo ontui juuri tätä oikeaa etujalkaa). Myöskin lanneosan alueella oli jumitusta. Frodo nautti käsittelystä suunnattomasti ja röhnötti rentona molempien puolien käsittelyn ajan. Hierojakaan ei löytänyt jaloista mitään "vikaa". Hierojan ohjeen mukaan Frodo sai levätä tietyn ajan ja sen jälkeen tasaista kävelytystä, mutta ei mitään treeniä. Ensi viikolla varaan Frodolle uuden hieronta-ajan.

Tänään aamulla Frodo olikin kuin eri koira Hymy ja surkea ilme oli tiessään. Leirin muista treeneistä myöhemmin, nyt omaan saunaan...! Kuviakin luvassa myöhemmin.