Omalla pihalla seuraamista molemmille.

Milo

Ensin Milo. Näytin vähän narupalloa ja laitoin sen sitten piiloon ja lähdettiin liikkeestä suoraan seuraamiseen, käännöksiä vasemmalle lopuksi taas suoraan. Oikein hyvä ja narupallo taisteluineen palkaksi. Uudestaan suoraan liikkeestä seuraamaan ja noin 30 askelta suoraan sitten täyskäännös, viitisentoista askelta ja täyskäännös, viitisentoista askelta ja täyskäännös uudelleen. Sitten taas palkaksi narupallo ja taistelut. Milon täyskäännökset olivat ihan mahtavia :) Lopetettiin tähän.

Frodo

Frodolle en näyttänyt mitään palkkaa. Lähdettiin kisamaisesti viivalta seuraamiseen. 50 askelta suoraan täyskäännös (täyskäännöksessä Frodo putosi ojaan, joten otin pari ylimääräistä täyskäännöstä) ja jatkoin sitten kymmenen askelta normaalia, kymmenen juoksua, kymmenen hidasta. Käännös oikeaan, täyskäännös, liikkestä istu. Kääntymisiä eri suuntiin. Sitten tallasin Frodon jalalle niin että se ihan kiljaisi. Jatkettiin seuraamista ja käännöksiä ja lopulta narupallo ja taistelupalkat. En antanut koko seuraamisen aikana yhtään ylimääräisiä apuja. Frodon seuraaminen oli erittäin tiivistä koko seuraamisen ajan (paitsi se ojaan putoaminen). Vaikka vahingossa tallasin Frodon oikealle etutassulle ja se loikkasi ilmaan & kiljaisi, se palasi heti tiiviiseen seuraamiseen. Sillä oli tosi kova into päällä ja hyvä motivaatio (varmaankin oli kateellinen, kun Milo pääsi ensin). Otin kuitenkin vielä viivalta 15 askeleen seuraamisen ja narupallo sekä taistelut palkaksi. Halusin kokeilla varoisiko se nyt sitä varpaille tallaamista, mutta ei seurasi hyvin ja tiiviisti. Frodo ei yleensä noin tiiviisti edes seuraa ja osittain siksi tallasin sen varpaalle, kun en tajunnut kuinka lähellä se oli. Täytyy itse skarpata seuraavissa treeneissä.

Hyvät seuraamiset pojilla! Olisi tehnyt mieli treenata kaikkea muutakin, mutta maltoimpas lopettaa kun molemmat olivat vielä täysillä mukana ja innoissaan.