Frodon kanssa aloiteltiin ruutuun menolla ja meni ihan hyvin. Kävin joka toisen palkkaamassa ruutuun, kun seisoi siellä ja joka toisesta lensi pallo palkaksi, kun oli hetken seissyt. Viimesen tein niin, että vein pallon ruudun takareunalle valmiiksi ja lähetin Frodon ylipitkän matkan päästä, niin että joutui juoksemaan lähetysmerkkitötterön ohitse. Hienosti tämäkin.

Laitoin sitten Frodon makaamaan ja palkan sen selän taakse. Etenin noin 16 metrin päähän ja sieltä kaukokäskyllä "seiso" ja heti vapautus palkalle. Nousi kyllä hienosti ilman että jalat liikahti milliäkään :)

Frodossa oli virtaa kuin pienessä kylässä, joten sähläs ekan tunnarinkin pieleen. Laitoin Frodon istumaan ja tehtiin rauhassa alusta asti uudelleen ja nyt meni loistavasti. Palkkasin herkuilla kun istui mun edessä. Kolmannella taas otti ensin väärää kapulaa suuhun, mistä huomautin tiukasti. Hain koiran takaisin sivulle ja otettiin taas ihan alusta uudelleen (rauhoitin myös itseni). Nyt meni ihan mahtavan hyvin ja taas palkkasin pitkään, kun istui edessä ja ihan lopuksi sai vielä lelunkin. Tähän sitten lopeteltiin.

Milon laitoin ensin paikallamakuuseen. Etenin ainakin 20 metrin päähän ja ensin seisoin pitkään naama koiraan päin ja sitten käännyin ja olin pitkään selkä koiraan päin. Palasin koiran ohitse ja sivulle ja palkkasin maahan nameilla (pitkään ja kehuen).

Sitten otettiin seuraamista ja Milon käännökset olivat kyllä loistavia. Treenattiin myös seuraamisesta istumista, ensimmäisellä tarjosi seisomista, mutta sitten meni oikein hyvin. Otin pari toistoa ja vikalla kerralla pallo lensi palkaksi heti kun istahti. Milo oli oikein innokas :)

Treenien päätteeksi lähdettiin tielle remmilenkille.

Illalla sitten pesin Frodon ja oma selkä oli kyllä aika jumissa sen jälkeen.