Milon kanssa hiukan kotipihatreeniä sateen lomassa. Alkuun liikkeestä istuminen, joka hyvä jatkoin noin 20 metrin päähän ja seisoskelin hetken aikaa Miloon päin. Sitten palasin sivulle palkkaamaan. Sitten jatkettiin seuraamisella, täyskäännös ja liikkeestä maahan. Tässäkin etenin vielä noin 20 metriä ja seisoin jonkin aikaa koiraan päin. Palasin Milon vierelle, käsky "istu" ja palkka.

Sitten tehtiin eteentuloa niin, että jätin Milon istumaan ja etenin jokun matkaa. Huusin "tänne" ja kun Milo istui nätisti suoraan edessä palkkasin namilla suusta. Hyvät eteentulot jälleen, eikä huteja ;) Sivulletuloja tehtiin myös niin, että Milo istui suoraan mun edessä ja siitä käskyllä sivulle, pari viimestä Milo teki jopa ilman sitä valtaisaa loikkaa (jee).

Sitten treenattiin tokon aloluokan hyppyä. Ensin hyppäytin Milon pariin kertaan juosten vierellä ja käsky "seiso" esteen toisella puolella. Palkkana nami. Sitten tehtiin lähetykset jo kisamaisesti, mutta palkkasin heti esteen yli, kun Milo pysähtyi seisomaan toiselle puolelle. Hyvällä mallilla tämäkin liike, josko ensi viikon tokotreeneissä kokeiltaisiin liikkeenohjaajan kanssa liike loppuun asti.

Kunhan saadaan Milon BH -koe tehtyä, taidan ilmoittaa sen tokon aloluokkaan.

Milon treenien jälkeen haettiin Frodo mukaan ja lähdettiin metsään. Milohan se sitten sukelsi välittömästi lenkin varrella olleeseen suojärveen (sillä roikkui turvetta pitkin naamaa) kun palasi pintaan Nauru. Milo oli niin innoissaan, että heittelin sille sitten vielä keppiä veteen ja Milo lähti aina sellasella kolmen metrin loikalla, mutta takaisin sillä olikin kiipeämistä sieltä suosta. Frodo tyytyi onneksi vain lutraamaan lutakon reunalla etutassuillaan.

1250426541_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kotona pojat halusivat vielä kongotella. Tässä kuvassa Milo on juuri heittänyt oman kongon suustaan.

Kohta onkin vuorossa ratsastustunti ja sitten saunaan :)