Eilen olin Milon kanssa PahaRemmin hakutreeneissä. Milolle helpohko rata. Oli melkoisen hiostava ilma. Irtorullilla.

Ensin lähetys oikeaan etukulmaan, Milo teki ihan hienon laatikon, mutta oli juossut ihan ukon vierestä saamatta hajua. Toisella kerralla ukko löytyi ja Milo toi todella upeasti rullan keskilinjaa eteenpäin ja mulle käteen asti. Näytölle päästin juoksemaan narun kanssa ja könysin itse perässä hankalassa maastossa. Ukolla palkkana namit.

Sitten lähetys vasemmalle. Ensin Milo ei meinannut lähteä (eteni vaan pari meteriä), mutta toisella lähetyksellä lähti ja teki hienon tyhjän. Uusi lähetys siitä paikkeilta, mistä palasi tyhjältä ja nyt teki taas loistavan piston ja ukko löytyi kallion kolosta kaatuneen puun takaa. Irtorullan pudotti mun varpaille, mutta nosti käskystä. Päästin taas juoksemaan narun kanssa ukolle ja painelin itse perässä. Palkaksi paljon nameja :)

Sitten lähetys oikealle ja Milo lähti tekemään matalaa pistoa taaksepäin, joten kutsuin pois. Uudella lähetyksellä lähti reippaasti ja teki hienon piston ja ukkokin löytyi puun juurakosta. Suorapalkkana taistelut. Milo sai kantaa lelun repuille :)

Ihan hyvä, mutta Milo ei ollut ihan niin energinen, mitä yleensä (oli aika raskas sää). Radan jälkeen Milo pääsikin rallittamaan nurmikolla olleeseen isoon vesilätäkköön :)

Frodon maanantaiset tokotkin on kirjaamatta...muistankohan enään mitä tehtiin. Tunnareita tehtiin ainakin liikkeenohjaajan kanssa  (muistaaksteni kolme kertaa). Hyvin Frodo toi minulle asti ja viimeisellä kehuin heti kun otti oman ja toi ja kovat kehut vielä kun piti kapulaa mun edessä. Palkaksi namia ja pallo. Tunnareita otetaan nyt useita jokaisissa treeneissä ja kehun kovasti. Viime kisassahan Frodo tiputti tunnarin noin puolentoista metrin päähän minusta.

Ruutuun juoksuakin otettiin ja se sujui ihan mallikkaasti. Myöskin suoria vauhdikkaita luoksetuloja. Kaukoista maasta - seiso (palkka), maasta - istu (palkka) ja muistaakseni ihan pientä sarjaakin.

Sitten vedin välillä oman ryhmän treenit ja Frodo odotteli autossa.

Ihan lopuksi vielä Frodo kentälle ja leikin sen kanssa  kahdella lelulla.