Eilen iltasella oli taas vuorossa Milon "räyhätreenit". Paikka oli sama, mutta mukana enemmän koirakoita kuin aikaisemmin. Meitä taisi olla kahdeksan koirakkoa ja mukana oli toinenkin valkkari.

Milon kanssa menin vähän aikaisemmin paikalle ja kierrettiin pikkulenkki aluksi. Lenkillä meidät yllättikin mutkan takaa iso kovasti haukkuva ja muriseva koira (oli siis hihnassa) no Milohan ehti tietysti ennen minua reagoimaan ja haukkui takaisin. Kunhan havahduin, käänsin Milon sivuun niin, että se ei nähnyt ko. koiraa (kuuli kyllä) ja sainkin Milon sitten palautettua ruotuun. Loppulenkki suijuikin sitten kommeluksitta.

Aluksi treenattiin taas muiden koirakoiden seassa pyörimistä, suraamista ja paikallamakuuta. Vaikea kohta oli Milolle, kun meidän ja toisen koirakon välistä meni ohjaaja ison mustan koiran kanssa ja se toisella puolella oleva koira alkoi haukkumaan niin Milo myös. Sain Milon kyllä hiljenemään, mutta vielä kahdella seuraavallakin kerralla se nousi maasta seisomaan, kun tämä haukunta alkoi (ei kyllä enään sanonut mitään). Toistettiin vielä pariin kertaan ja lopulta Milokin pysyi hiljaa olemisen lisäksi maassa paikallaan.

Tehtiin myös niin, että puoli ryhmää tuli rivissä vastaan ja mentiin kaikki lomittain ohi ja sitten jäätiin kiertelemään toisiamme. Tämä meni ok.

Sitten mentiin rinkiin ja vuorotellen jokainen pujotteli sen ympäri. Tämä meni ihan ok ja Milon pujottelukin meni ilman palkkaa suorastaan loistavasti. Viimeiseksi se toinen valkoinen kiersi tämän ympyrän kaikkien takaa ja silloin Milo kyllä haukkui. Sain kyllä sitten hiljenemään ja mentiin vielä kiertelemään tämän valkoisen ympärille ja oli ihan ok.

Ihan lopuksi Milon kanssa leikittiin lelulla taisteluleikkiä ympäri kenttää ja Milo sai viedä lelun autolle. Yllätyin positiivisesti siitä, että kun Milo oli autossa se ei tällä kertaa haukkunut sieltä kenellekkään :)

Sunniteltiin seuraaviin räyhätreeneihin ohituksia lenkkipolulla sekä edestä tulevia koiria että takaa tulevia.