Milo pääsi tänään hakuilemaan ja olikin oikein loistava ;) Alkusateen jälkeen saatiinkin treenattua ihan ilman sadetta. Milolla oli koko treenin kiintorulla kaulassa.

Milolle ensin lähetys vasemmalle (rinteen alla etukulmassa ukko). Ilmasu irtorullalla ja toi hienosti eteenpäin. Milo pudotti rullan mun varpaille, mutta käskystä nosti mulle käteen. Näytölle lähdettäessä sähläsin näyttöliinan kanssa ja sekä minä että Milo kompasteltiin siihen. Lopulta päästin Milon menemään näytölle narun kanssa ja juoksin itse perässä. Palkaksi maalimiehellä oli taistelut.

Seuraava lähetys oikealle ja pienen suon takana etukulmasta löytyi ukko, ilmaisu kiintorullalla. Milo oli haistellut ukon ympäri ja kun irtorullaa ei löytänyt oli ottanut nätisti kiintorullan ja tuli oikein hyvin eteenpäin keskilinjalle. Kiintorullan irrotti itsenäisesti kun oli mun edessä. Näytölle lähti hyvin ja roikuin liinassa ihan maalimiehelle asti. Palkaksi nameja.

Sitten lähetys vasemmalle tyhjälle. Hyvin Milo lähti ja upposi. Hiukan teki taaksepäin töitä, mutta ihan ok tyhjä. Keskilinjalla palkaksi kehut ja taputukset.

Sitten lähetys oikealle ja irtorullailmaisu. Milo löysi kalliokolosta ukon tosi nopeasti ja ilmaisu hyvä ja rulla tuli jälleen hyvin keskilinjalla eteenpäin. Taas pudotti rullan mun varpaille ja pyysin nostamaan käteen. Näytölle juoksin narussa puoleen väliin ja sitten päästiin juoksemaan narun kanssa loppumatkan. Palkaksi taistelut :)

Milo sai sitten leikkiä lelullaan repuille asti ja sai juosta autoille vapaana. Milo oli oikein etevä ja hyvä treeni!!

Huomenna olis vuorossa Frodon tokotreenit maneesissa. Tässä mietin, josko ottaisin Milonkin sinne möykkäämään....