Elikä Frodolle eilen kotipihalla yksi erittäin vauhdikas ja innostunut nouto puukapulalla ja pariin kertaan kolmen askeleen seuraamiset eteen, taakse, vasemmalle ja oikealle. Palkaksi herkkua :) Frodo oli aivan hepulissa ja innoissaan.

Sitten lähdettiin tielle Milon ja Frodon kanssa remmilenkille. Frodon jalkaa olen seurannut kuin haukka ja lenkin jälkeen näytti että vähän ontuisi, mutta kun rupesin tarkemmin katsomaan ei se mitään ontunut. Toivottavasti oli pelkkää harhaa ja mun mielikuvitusta. Vaikea sitä kyllä on seurata, kun se on niin vauhdikas tapaus.

Tänään aamulla molemmat pojat pinkaisivat kotikalliolta peuran perään (ja mun kun piti pitää Frodo erittäin levossa.....). Lopulta kun suvaitsivat saapua takaisin laahasi molemmilla kieli lähes maata, taisi olla vauhdikas juoksulenkki. No onneksi Frodo ei ontunut yhtään. Tänään Frodo saa kuitenkin jäädä sisälle päiväksi, sillä ulkona sillä on omassa aitauksessaan tapana loikkia ensin yhden koirankopin päälle ja hypätä siitä toisen kopin päälle. Siellä se loikoilee korkealla katsellen maailman menoa ja usein loikkaa sieltä suoraan alas. Nyt siis säästellään sitä etujalkaa.

Miloa taas harjasin eilen pihalla ja sitä karvaa riittää edelleen. Harja on hetkessä täynnä karvoja ja isoja tuppoja lähtee ihan käsin nyppimälläkin. Osittain lähtevän karvan alta pilkottaa jo siisti kesäturkki. Frodoltakin karvaa lähtee, mutta ihan hillitysti.