Eilen tuli tokokokeen kisakirje ja iski heti paniikki treenaamisen suhteen (iiks).

Eilen hallitreeneissä Hessu kävi alkuun kierroksilla (ei siis mitään möykkäämistä tms, mutta ei meinannut irrottaa noutokapulasta hyppynoudon jälkeen ja haukahteli / vinkui minulle, jos ei heti tapahtunut jotain). Positiivisesti kyllä muuten yllätyin, sillä meitä oli 4-5 treenaamassa kokoajan ja Hessu näki myös elämänsä ensimmäisen bokserin :) Hessu toimi hyvin ja treenasi irti, ilme sillä oli hauska, kun katseli bokseria (oli muuten tosi nätti bokserityttö). Mutta ei siis yhtään mitään räyhäämistä kenellekkään (olin siitä kyllä ylpeä).

Aloitettiin hyppynoudoilla (puukapula) ja yhden kerran jumitti siihen kapulaan kiinni, mutta irrotti toisella käskyllä. Tehtiin taas niin, etä kolme hyppynoutoa ja vasta kolmannen jälkeen palkka. Tehtiin sama setti vielä myöhemmässäkin vaiheessa treenejä. Heitin pari kertaa vinoonkin eri suuntiin, mutta hyvin palautti hypäten. Tämän jälkeen sitten kertaalleen metallinouto esteen vieressä, hienosti laukalla molemmat suunnat eikä kapula edes kolissut suussa :) Hiukan sitten tehtiin seuraamista hidas, normi ja juoksu siirtymisineen. Tämän jälkeen taidettiin tehdä ruutuun juoksuja ja pallopalkka heti, kun oli oikeassa paikassa, kertaalleen Hessu ruutuun seisomaan ja takapalkka ja pitkältä käsky maahan. Täytyy tänään tehdä kotipihalla liike kertaalleen kokonaisena ja sitten edelleen vahvistaa sitä paikkaa sinne taakse.

Paikkamakuut tehtiin kaksi kertaa ja siirtymät tehtiin Hessu irti koemaisesti, ei ongelmaa. Kotona tehtävä nyt kertaalleen ruokakupin kanssa 5 min paikkamakuu, ollaan tehty nyt vain lyhempiä ja lähinnä harjoiteltu porukassa niitä siirtymisiä. Meitä oli paikkamakuussa 5 koirakkoa :)

Liikkeenohjaajan kanssa kertaalleen tunnari, joka hieno muuten, mutta ottaessaan omaa Hessu vahingossa potkaisi yhden kapuloista pois rivistä. Täytyy tämäkin tehdä vielä kertaalleen kotona, pitkällä matkalla ja rauhallisella mielellä.

Luoksetulo (myös ilman takapalkkaa) ihan kymppi :) Onnistuisipa myös kokeessa. Kaukot 10 metristä takapalkalla aivan loistavat. Kotona voisi vielä tehdä ylipitkältä matkalta pelkästään sitä ensimmäistä vaihtoa ja läheltä tarkasti koko settiä. Liikkeestä istuminen oli hyvä ja nopea joka kerta.

Ihan lopuksi Hessu sai tehdä vauhdikasta kiertoa, välillä seisomaan pysähdys tai maahan meno, mistä palkka ja välillä täysillä lelulle juoksua.

Tänään ohjelmassa Hessun kanssa pitkä lenkki ja sitten tokoilua kotipihalla.

Tässä yksi Emman ottama kuva minusta ja Hessu -hepasta ennen koulukisoja. Yritin hymyillä, mutta jännityksestä johtuen lähinnä irvistän. Katsoin myös Emman kuvaaman videon meidän koko radasta, hyvin opettavaista (ja yllättäen ei ehkä ihan niin pahan näköistä, miltä se tuntui...).

Kisat%20Heppa.jpg