Pakko hehkuttaa, kun Hessu teki tänään (aamuruoka sivupalkkana) reilun kymmenen metrin päästä aivan täydelliset kaukot. Seiso - maahan vaihdossakaan ei liikkunut takatassut milliäkään. Tämän vaihdon jälkeen vapautus ruokakupille. 

Kovin ahkerasti ei kyllä olla tokoiltu. Tänään ajattelin tehdä kotipihalla ruutua, hyppynoutoa ja luoksetuloa ainakin. Ensi viikolla olisi ma yhteiset omatoimitokot ja pe Sirken tokot. Tänään olisi myös pitkästä aikaa ratsastus, saapi nähdä kuinka kipeeksi lihakset tulevat. Olispa ratsuna vaikka Eemeli ;)

Hessun kanssa on pyritty tekemään päivittäin ylimääräinen noin 5 km lenkki. Nyt on säätkin kohdillaan ja loma, joten voi lenkille hipsiä myöhäänkin :) Tässäpä yksi kuvakin, miten aurinko ihanasti paistaa vielä noin klo 20 - 21.

WP_20140704_024-normal.jpg

Kävin myös nuuskuttelemassa pennuntuoksua ja ihailemassa pentuenergiaa. Ihanat Salsan pennut :)

P4-normal.jpg

P3-normal.jpg

P1-normal.jpg

Meidän pihalle oli pitkästä aikaa eksynyt kyykin (yäk). Frodo paineli aivan suoraan kyyn yli ja oli onni, ettei kyy ehtinyt purra. Muuten on kyllä ihanaa, kun on aurinkoista ja lämmiltä. Paavali -konna on aamuvarhaisesta iltamyöhään ulkona ja nauttii olostaan. Jos joutuu vähänkin liian aikaisin sisään, protestoi kolistelemalla. Myös kissat nauttivat ulkotarhassa olosta, ovat olleet siellä päivät. Siellä ne loikoilee auringossa ja siirtyvät varjoon, kun tulee liian kuuma (varsinaiset kissanpäivät).

Onneksi on vielä viikko lomaa :) Aurinkoa kaikille lukijoille!