Eilen oli Milolla hakutreenit. Tallattiin neljä kaistaletta ja ukot kahdessakympissä valmiina. Maasto oli kumpuilevaa, kallioista ja kivikkoista. Ensimmäisellä ukolla irtorullailmasu ja kolmella muulla suorapalkka.

Ensimmäinen ukko oikealla tiheässä kuusikossa. Milo lähti hienosti (ukko taas kierrätti rullan maata pitkin ja koiran sen perässä ympäri, ennen kuin anto saada rullasta kiinni). Milo tuli hienosti, mutta pudotti rullan. Siitä seurasi uusi lähetys ukolle ja jälleen Milo pudotti rullan mun taakse. Kolmas lähetys ja nyt minä sähläsin rullan kanssa niin että se putosi ja Milon huomio kinnittyi autolta tulevaan ihmiseen, joten lähetin vielä neljännen kerran. Neljännellä rulla tuli kauniisti käteen asti, Milo pääsi näytölle ja ensin palkaksi makkaran pala ja sitten taisteluleikit. Sain huutamalla Milon etenemään hyvin keskilinjaa eteenpäin.

Toinen ukko vasempaan etukulmaan. Jyrkähkö kallionousu heti alkuun. Lähti hyvin, hiukan kiemurtelua oli havaittavissa (selvästi hankalasta maastosta johtuvaa), mutta ei jäljestänyt. Löysi ukon ekalla ja palkaksi taas makkara sekä päälle taistelut. Jälleen palasi hyvin keskilinjalla eteenpäin.

Kolmas ukko vasemmalla takakulmassa. Lähti hyvin ja löysi hienosti ilmavainulla. Suoruutta olisi tähänkin pistoon toivonut lisää. Muuten oikein hyvä. Makkara ja taistelut ja palasi hyvin keskilinjalla eteenpäin.

Neljäs ja viimeinen ukko oikealla takakulmassa. Ihan hyvin meni tämäkin ja ukko löytyi ekalla pistolla. Makkaran jälkeen palkaksi Milon oma pallo ja sai palailla piilolta omia aikojaan. Heittelin palloa Milolle vielä keskilinjalla.

Seuraavalla kerralla ainakin osa ukoista taas lähemmäksi, jotta saadaan myös niitä luotisuoria pistoja mukaan. Joskin tämäkin treeni oli siinä mielessä tosi hyvä, että ei edes meinannut jäljestää. Ilmasuja en nyt vähään aikaan ota metsään, harjotellaan niitä harvakseen ja ihan erikseen. Näytölle en aio Miloa päästää jatkossakaan, jos ja kun pudottaa rullan. Eiköhän se siitä ajan kanssa mene tajuntaan, että jos palkkaa aikoo maalimieheltä saada, täytyy rulla tuoda minulle käteen asti.