1242535063_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pennut kasvaa kovaa vauhtia Hymy Kiitos taas Sarille uusista kuvista.

Frodon eiliset kisat.....joo empä tiedä itkeäkö vai nauraa. Kisat alkoivat ihan hyvin, paikalla istuminen 10, paikalla makuu 10, idioottirinki 7,5 ja seuraaminen 6. Lopuista tulikin sitten puhdas nolla ja pisteitä yhteensä 90,5. Frodo taas päätti olla tekemättä mitään tai lähti tekemään jotain ihan muuta mitä piti. Yhdet kisat olen Frodolle vielä maksanut, sitten taidan taas (jälleen kerran) lopettaa Frodon kanssa kisaamisen. Treenaamisestahan Frodo tykkää tosi paljon, mutta kisoissa se reagoi mun jännittämiseen ja tietysti se ettei palkkaa tule vaikuttaa tekemisintoon.

Kisojen jälkeen vietiin Milon kanssa lapset harkkoihin ja samalla treenailtiin. Tein nurmikentällä kaikki BH -liikkeet (paitsi tietty henkilöryhmää ei ollut). Milo teki hyvin kuumasta säästä huolimatta. Sivulle tulossa se tekee ihmeellisen ylimääräisen hypyn, jota treenattiin niin, että ohjasin sitä rauhassa namilla suoraan sivulle. Kierreltiin myös tunti taajamassa, mutta ei onnistuttu ohittamaan yhtään koiraa Otsan rypistys Eli ei sitten treenattu ohituksia, mutta muuten kaupunkikävelyä. Milon kävelee jo suhteellisen rennosti ja remmikin pysyy lähes koko lenkin löysällä Hymy Ennen teiden ylityksiä otan Milon aina sivulle istumaan ja katsotaan rauhassa ettei tule autoja. Ensi torstaina on sitten Milon seuraavat treenit ja siellä sitten taas niitä toisiakin koiria häiriönä.

Rokki -kissallekin piti virittää uusi lukkosysteemi ulkotarhaan, se on nimittäin oppinut avaamaan hakasen. Oltiin kaikki perjantaina etupihalla, kun Rokkikin tallusteli sinne. Ensin sitä rapsuttelin ja sitten vasta tajusin, että hei sehän on karannut.....heh. Jeppe vanhuksella on jalat vaivanneet, mutta auringossa se paistattelee mielellään. Tänään taidankin leikata nurmikon ensimmäistä kertaa tänä "kesänä".